keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kulmakarvatrimmeri ja arvontapohdintaa

Tiedättekö mitä inhoan ylikaiken? Kulmakarvojen nyppimistä! Usein huomaa, että taas kulmat ovat kasvaneet liikaa ja olisi aika taas siistiä ne pinseteillä. Pinseteillä menee vain aikaa, jos haluaa siistiä jälkeä ja yleensä lykkäänkin kulmakarvojen nyppimistä keinolla millä hyvänsä, koska en vain jaksa. Viime viikon Tuurin reissulla löysin kulmakarvojen nyppimistä helpottavan esineen, nimittäin kulmakarvatrimmerin.


Ensimmäisen kerran kuulin kulmakarvatrimmeristä lukion ensimmäisenä vuonna (siitäkin on jo 9 vuotta...), kun kaverini oli sellaisen ostanut ja kehui kuinka helppo se on. No minähän testasin heti tätä hämmästyttävää laitetta, kunnes käsi hieman heilahti ja olin tehnnyt vahingossa kulmakarvoihini raon. Tämän jälkeen minulle jäikin pieni kammo näistä kulmakarvatrimmereistä, kunnes Henna osti itselleen kulmakarvatrimmerin. Moneen kertaan kirosin hänelle kuinka hidasta ja ärsyttävää kulmien nyppiminen on ja hän vain hehkutti tätä loistavaa kulmakarvatrimmeriä. Päätinkin, että minäkin hommaan pian tuommoisen laitteen.

Henna oli löytänyt trimmerin Tuurista ja viime viikolla, kun kävimme Tuurissa, niin minun oli pakko myös löytää tämä trimmeri. Myyjän avustuksella löysin hyllystä Dependin kulmakarvatrimmerin ja saman tien heitin sen ostoskoriin. 

Tätä Dependin kulmakarvatrimmeriä ei välttämättä tarvitse käyttää vain kulmakarvoihin vaan sillä voi myös helposti siistiä bikinirajat, kainalot sekä kaulan ja kasvojen muut karvat. 

Viime viikolla testasin heti trimmeriä, koska kulmakarvat kaipasivatkin jo siistimistä. Trimmeri vain päälle ja parin minuutin jälkeen kulmat olivat huolitellut! Olen niin tyytyväinen tähän ostokseen. Trimmerillähän karvat eivät lähde juurineen niin kuin pinseteillä, joten karvat kasvat hieman nopeammin takaisin. Mutta itseäni tämä ei ainakaan haittaa yhtään, koska trimmerillä kulmat saa nopeasti taas kuosiin. Yksi plussa trimmerissä on myös verrattuna pinsetteihin. Pinseteillä iho jää pitkäksi aikaa punaiseksi ja hieman turvonneeksi, mutta tämmöisiä jälkiongelmia ei tule trimmerillä. Kulmat voikin kätevästi trimmata juuri ennen meikkaamista, kun iho ei ole arka ja punakka.


Olin niin tyytyväinen tähän Dependin kulmakarvatrimmeriin, että ostin toisen samanlaisen. Mietinkin, että olisitteko kiinnostuneita arvonnasta, jossa arvottaisiin tämmöinen Dependin trimmeri? Laittakaa kommenttia, jos arvonta kiinnostaisi ja, jos ajatus saa kannatusta, niin toteutan arvonnan :).

2 kommenttia:

 1. Laita toki ihmeessä arvonta pystyyn! :) Monella voisi olla tuolle tarvetta. Blogeissa oon nähnyt sellaisia arvontoja, että "saa 1 arpalipun jos kommentoi, 2 arpalippua jos on lukija ja kommentoi ja 3 arpalippua, jos kommentoi, on lukija ja mainostaa facebookissa tai omassa blogissaan arvonnasta". :) Kokeile sitä! :) Varmasti näppärä vehje! :) Itsellä tosin ei niin tarvetta ole kulmakarvoihin, mutta ehkä sillä voisi siistiä vaikka bikinirajaa. Toki nypin kulmakarvat, mutta se on niin helppo toimenpide ja miulla ei ole esiintynyt tuota punaisuutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että edes yhdeltä saan kannatusta arvontaan :) Mietinkin, että jos arvonnan laitan pystyyn niin voisin kehitellä jonkun tuollaisen, että olisi mahdollisuus jollain tavalla useampaan arpaan :).

   Olet kyllä onnekas, jos ihosi ei ala punoittaa kulmien nyppimisestä :) Mulla on niin herkkä iho, että pienekin raapaisu punoittaa pitkään. Kulmien nyppimisen jälkeen menee pitkään, että punoitus tasaantuu.

   Poista