tiistai 7. lokakuuta 2014

Lokakuun LivBox

Lokakuun LivBoxin teemani oli Roosa nauha, eli rintasyövän vastainen taistelu. Teeman lisäksi LivBox lahjoitti yhden euron jokaisesta lokakuun LivBoxista Roosa nauha-keräykseen. Itselläni Roosa nauha-keräys on todella lähellä sydäntäni, koska se mummollani oli rintasyöpä ja haluan aina itsekin keräystä tukea. Tämän kuun LivBoxin ajatus siis sykähdytti ainakin itseäni todella paljon.

Boxin tuotteet oli koottu ajatellen roosan väriä ja laatikon sisältö olikin aika söpön tyttömäinen. En ole vielä kerennyt kokeilemaan kuin yhtä tuotetta, nimittäin OSIS+:n Glamination hiuslakkaa ja tästä tuotteesta pidin todella paljon. Useimmat hiuslakat ovat todella ärtsyn hajuisia, mutta tämän lakan tuoksusta jopa tykkäsin. Eilen aamulla lähdin salille ja mulla oli taas samainen ongelma, että miten saan otsallani olevat hiushaituvat pysymään koko päivän niin, ettei ne sojota pystyssä parin tunnin päästä. Päätinkin kokeilla tämän OSIS+:n tehoa ja ne haituvat pysyivät aisoissa koko päivän! Tykkäsin tästä tuotteesta niin paljon, että heti tämän pikku putelon loputtua hankin itselleni tämän hiuslakan suuremmassa koossa.

Mua hieman nauratti, kun katselin LivBoxin tuotteita.. Onko kukaan muu huomannut, että nyt on aika paljon jo ollut boxeissa hiuslakkoja ja kosteusvoiteita? Itse alan jo kaipaamaan joitain muita tuotteita välillä näiden tilalle, koska kaapit alkaa jo pursuamaan erilaisista kosteus- ja päivävoiteista. Mutta niin tosiaan lokakuun LivBoxissa tuli Neutrogenan Visibly Clear kosteusvoide, mikä sisältää aloe veraa ja kamomillauutetta. 

Boxissa tuli BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp shampoo ja BC Oil Miraclen Rose hoitoöljy hiuksille. Kysyin kampaajaltani voinko käyttää näitä tuotteita vaikka mulla onkin teippipidennykset. Hän kertoi, että voi käyttää, mutta täytyy välttää aineiden pääsemistä suoraan teippeihin. Päätinkin, että annan nämä tuotteet kaverilleni, koska mun tuurilla näitä aineita joutuisi teippeihin ja pidennykset alkaisivat irtoilemaan. 

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä tuli Lumenen Roosa nauha-kynsilakka, mikä sai mut kaipaamaan taas kerran pitkiä kynsiäni. Olen nähnyt joidenkin kuvia, missä ovat lakanneet kyntensä tällä lakalla ja voi, että se on kaunis lakka. 

Tuliko teille lokakuun LivBox ja löytyikö sieltä jokin suosikki? :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti