sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Lumene Cloudberry

EDIT! Olen tämän postauksen ajastanut etukäteen ja tulin nyt vielä hieman muokkaamaan tekstiä, kun olin lauantaina lupaillut samalle päivälle juustokakun ohjetta. Herkkusuut saavat vielä odottaa maanantaille ohjetta, koska eilen päivä venyi niin pitkäksi, etten ehtinyt istahtamaan koneen ääreen :).
EDIT! Argh, Blogger ei ole jostain syystä julkaissut tätä tekstiä aamulla ja nyt vasta huomasin tämänkin asian. Onko muilla herjannut Bloggerin ajastus? 

Viikko sitten tein postauksen Elloksen ostoksistani, kun olin tilannut talvea varten uudet kaulahuivit. Samassa paketissa sain Lumenen ripsivärin ja BB-voiteen syntymäpäivälahjaksi Ellokselta. Nyt olenkin muutaman päivän käyttänyt tätä Lumenen Cloudberry Volume Serum-ripsiväriä ja ajattelin tulla jakamaan myös teille ajatukseni tästä ripsarista.
Lumenen sivuilta lueskelin ripsiväristä hieman enemmän lisätietoja ja ripsivärin luvataan antavan välitöntä tuuheutta ripsille. Mutta heti perään on lause, että säännöllisesti käytettynä ripsiväri tekee ripsien rakenteesta tuuheamman. Tiheä piikkisen harjan luvataan erottelevan ripset kauniisti ja lopputulos pitäisi olla hyvin siisti. 

Itse olen nyt muutaman päivän kokeilun jälkeen huomannut, että ripsiväri erottelee ripset ihan hyvin ja lopputulos on siisti. Ripsiväri ei tuo kuitenkaan tuuheuden vaikutelmaa ollenkaan niin hyvin kuin aikaisemmin käyttämäni ripsivärit ja ripset näyttävätkin hieman valjummilta, mitä muiden ripsivärien jälkeen. Ripsivärissä ehkä parhain ominaisuus omasta mielestäni on se, että tämä ripsiväri kestää hyvin koko päivän ja poskille ei päivän aikana tipu ripsivärimuruja. Mua niin ärsyttää aina katsoa kesken päivää peiliin ja huomata, että ripsivärit ovat taas varisseet poskille.

Lumenen Cloudberry Volume Serum-ripsiväri oli aivan uusi tuttavuus ja lopputulos on se, että olen ihan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Ei se ehkä ole sellainen ripsiväri minkä valitsisin ensimmäisenä meikkihyllystä, mutta kyllä tämä putelo tulee ehdottomasti käytettyä loppuun. Tämä ripsiväri on myös oiva valinta esimerkiksi juhliin, jos haluaa siistit ripset.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti