perjantai 24. lokakuuta 2014

Makeup is a girl's best friend

Heippa! Perjantai on vilahtanut aikalailla silmissä, koska olemme koko päivän olleet tontilla hommissa. Itsehän en ole osallistunut paljoakaan näihin rakennuspuuhiin muuta kuin siivoamalla, mutta tänään he tarvitsivat apukäsiä. Loppupäiväkin kuluu nopeasti, koska meidän pitää ihan kohta lähteä mieheni siskontytön syntymäpäiville. Ajattelin kuitenkin sitä ennen tehdä nopean postauksen uusimmista meikkihankinnoistani. 

Henna antoi minulle syntymäpäivänäni lahjakortin KICKS:n ja tämä tuli kyllä niin tarpeeseen. Minun on jo pitänyt jonkin aikaa käydä KICKS:stä ostamassa uusi peitevoidepaletti, mutta onneksi en vielä kerennyt mennä, joten tiesin tasan tarkkaan mihin tämän lahjakortin käytän.


Viimeksi ostin KICKS:n oman peitevoidepaletin, koska sillon oli IsaDoran peitevoiteet loppuneet. Nyt päätin ostaa kokeiluun tämän IsaDoran paletin, mitä olin aikaisemmin ajatellut, koska tämä on paljon suurempi ja ei paljoakaan kalliimpi. 

Itselleni tärkein peitevoide tässä paletissa on tuo vihreä voide, mikä on tarkoitettu punaisille alueille. Mulla poskien iho on todella punakka ja vain meikkivoiteen avulla sen piiloon saaminen on haastavaa. Paletista löytyy vihreän voiteen lisäksi yksi peiteväri, korostusvoiteen ja tummille silmänalusille tarkoitetun persikan värisen voiteen.


Lahjakortissa oli vielä muutama euro jäljellä ja jonkun aikaa jouduin pohtimaan, että minkä tuotteen vielä ostaisin. Päädyin tutkiskelemaan KICKS:n huulipunia ja kassalle kiikutin hyvin neutraalin huulipunan sävyssä Sand Crystal. Eilen, kun kuvasin tämän huulipunan, niin huomasin punassa olevan hieman kimallusta. Ihan kiva lisä muuten niin tavalliseen huulipunaan.

//I received a gift card a friend of mine, and here you can see what I bought at the gift card from KICKS. I bought IsaDora's Color Correcting Concealer and a neutral-colored lipstick.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti