torstai 23. lokakuuta 2014

Olympus PEN mini E-PM2


Täällä kirjoittelee nyt hyvin tyytyväinen Laura, koska eilen sain viimein ostettua uuden rakkauden itselleni. Vuosi sitten ihastelin Verkkokaupassa Olympuksen PEN mini E-PM2 kameraa, mutta hinta oli niin suolainen, etten pihipeikkona raaskinut tätä kameraa ostaa. Nyt huomasin Verkkokaupan sivuilla tämän kameran olevan poistomyynnissä 300€:lla ja päätin heti, että nyt minä haen tuon kameran itselleni. Onhan Olympuksella jo paljon blogeissa nähty uudempikin versio, mutta en todellakaan halua maksaa maltaita toisesta kamerasta, kun minulla on jo tuo Canonin EOS 600D järkkäri. 

Tämän mini järkkärin ostin siis itselleni toiseksi kameraksi, koska aina kaikkialle ei saa raahattua massiivista Canonia ja tämän Olympuksen pienen ihanuuden saa pienempäänkin laukkuun mahtumaan. 

Tänään mun oli tarkoitus lähteä kuvaamaan aamusalin jälkeen ja hieman tutustua tähän uuteen kameraan. Kuvailut kuitenkin jäivät, koska piipahdin raksalla ja jouduinkin lähtemään puutavaran hakuun. Noh, jos viikonloppuna paremmin perehtyisi Olympuksen kameraan :).

Onko teillä tätä Olympuksen kameraa ja mitä olette tykänneet siitä? :)


//I must say that now I'm really happy! I dreamed of the Olympus PEN mini E-PM2 camera, and finally yesterday I decided to buy it.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti