torstai 9. lokakuuta 2014

Päivä Jyväskylässä

Tiistaina oli todella mukava päivä, koska suuntasimme ystäväni kanssa Jyväskylään shoppailemaan. Jyväskylässä asuin reilun puoli vuotta, kunnes tapasin aviomieheni ja muutto kotipaikkakunnalle tapahtui. Rakastuin Jyväskylään tämän puolen vuoden aikana ja sinne on aina kiva palata käymään. Nytkin olin innoissani, kun pääsi tähän ihanaan kaupunkiin päiväksi. 

Mulla oli tarkoituksena etsiä nyt se välikausitakki, mutta mitenkäs kävikään. Takkia ei löytynyt, mutta kaikkea muuta senkin edestä. H&M:llä kävin etsimässä takkikollaasissa nähtyä takkia, mutta en löytänyt tätä takkia myymälästä. Ajattelinkin, että ensi viikolla suuntaan vielä Tampereelle etsiskelemään tätä takkia. Kohta alkaa vaan olemaan jo niin kylmä, että en tiedä pitäisikö vain luovuttaa ja hankkia talvitakki.Tällä kertaa Jyppilässä ei tullut kuvattua muuta kuin meidän ruokailun aikana, joten ruokakuvat saavat nyt värittää tätä tekstiä. 

Kävimme syömässä Revolution-ravintolassa, mikä on ihan Jyväskylän keskustassa Kauppakadulla. Ollaan ystäväni kanssa käyty aiemmin ravintolassa kaksi kertaa, mutta sillon ravintola kantoi vielä nimeä Memphis. Ruoat olivat taas todella hyviä ja ihan ähkyssä saatiin lähteä jatkamaan ostosten tekoa. Voin vain siis suositella tätä ravintolaa ruoan suhteen! Ainut, mikä tuossa kyseisessä ravintolassa on hieman epätasaista on asiakaspalvelu. Aikaisemmilla kerroilla huomasimme tämän asian myös, koska ensin asiakaspalvelu oli hyvää, mutta seuraavalla kerralla niin jäätävää, että piti laittaa jo netin kautta negatiivista palautetta asiasta, mutta tämäkään ei kiinnostanut ravintolan pitäjiä ja heiltäkin saatiin tylyä tekstiä vastaukseksi. Tiistaina palvelu oli ihan hyvää, mutta esimerkiksi jouduimme odottamaan jonkin aikaa, että tarjoilija keskeyttäisi lörpöttämisen työkaverinsa kanssa ja tulisi meidän tykö, kun olimme jo pöydässä istumassa takit päällä ja valmiina maksamaan. Äsken selaisin netistä ravintolan palautteita ja sielläkin huomasin tämän, että asiakaspalvelu on joskus vähän mitä on.

Ruokailun jälkeen teimme vielä pikaisen kierroksen Anttilassa ja sen jälkeen suuntasimme vielä Vaajakoskelle Pandan tehtaanmyymälään. Tuo tehtaanmyymälä on kyllä todella kätevä, koska sieltä saa hyvään hintaan hankittua makeisia esimerkiksi tuliaiseksi. Itse ostinkin karkkeja Kimmolle, hänen vanhemmille ja omille vanhemmilleni.

Suunnittelimme ystäväni kanssa, että lähdemme vielä marraskuun lopulla uudestaan Jyväskylään etsimään joululahjoja ja, jos silloin ehtisi hieman enemmän pyöriä tuossa ihanassa kaupungissa :).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti