keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Päivän asu 08/10/2014

 Takki / Jacket - ONLY
Paita / Shirt - Vero Moda
Toppi / Top - Esprit
Kaulakoru / Necklace - Glitter
Laukku / Bag - Guess
Farkut / Jeans - Vero Moda
Kengät / Shoes - Skopunkten

Eilen vietettiin kaverini kanssa koko päivä Jyväskylässä shoppailemassa ja tässä olisi nyt ostospäivän asua. Sääennuste lupasi aika vilpoista säätä Jyväskylään, joten halusin laittaa päälleni jonkun paidan, mikä on lämmin, mutta ei liian kuuma shoppailemiseen. Valitsinkin päälleni vanhan Vero Modan mustan paidan, mikä näyttää hieman kietaisupaidalta edestä. Ulkona oli tällä varustuksella aika kylmä, mutta sisällä taas pukkasi hikeä sen minkä kerkesi. Forumissa ollessamme kävimme kysymässä henkilökunnalta olisiko ostoskeskuksessa säilytyslokeroja, joihin voi esimerkiksi takit jättää. No eihän sielä tämmöisiä tunnettu. Mun mielestä jokaisessa ostoskeskuksessa tulisi nämä lokerot olla, koska ostoskeskuksessa vietetään yleensä hieman kauemmin aikaa.

Meinasin aamulla lähtiessäni laittaa toiset nilkkurit, joissa on kapeampi korko, mutta onneksi tajusin, että päivän aikana saattaa tulla hieman käveltyä. Vaihdoinkin kengät Skopunkten ruskeisiin nilkkureihin, mitkä ovat todella hyvät kävellä, vaikkakin näissäkin kengissä on korkoa ihan mukavasti.

Mulla ei eilen oikein onnistunut korujen kanssa... Aamulla laitoin kaulaan Glitteristä ostetun ruusukultaisen kaulakorun, mikä jopa pysyi kaulassa koko päivän. Ranteeseen taas laitoin ruusukultaisen kellon ja rannekorun - nämäkin myös Glitteristä. No rannekello tipahti ranteestani melkein ensimmäisessä liikkeessä ja huomasin, että kellon lukko on todella huono ja aukeaa helposti. Laitoinkin kellon laukkuun, ettei se nyt menisi ainakaan hukkaan. Rannekorusta taas lähti koristekivi Pandan tehtaanmyymälässä, mutta sain sen painettua takaisin koruun edes joten kuten ja se kesti ehjänä kotiin asti. Miten voikin olla että yhtenä päivänä tuntuu kaikkien korujen hajoavan käsiin??

//Yesterday's outfit.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti