maanantai 6. lokakuuta 2014

Ripped jeans and stripes


Takki / Jacket - ONLY
Paita / Shirt - KappAhl
Farkut / Jeans - ONLY
Kengät / Shoes - Skopunkten

Eilen menimme illalla käymään mieheni siskon luo juhlistamaan hieman etukäteen Kimmon kummipojan nimppareita ja oli pakko pukea päälle jotain muutakin kuin collarit ja huppari. Päivällä jo mielessäni pähkäilin, että laitan jalkaani lempparifarkuiksi nousseet ONLY:n revityt farkut, mutta en tiennyt, minkä paidan yhdistäisin farkkuihin. Meillä tuli aika kiire lähtö ja farkut saivatkin kaverikseen ensimmäisenä vastaan tulleen paidan. Tykkään tosi paljon raitojen ja revittyjen farkkujen yhdistelmästä, mutta asu olisi kyllä vielä kaivannut jotain... Huivi tai massiivinen kaulakoru olisi tehnyt ehkä kivan lisän kokonaisuuteen, koska nyt kuvia katsoessa asu näyttää jotenkin vajaalta. Onneksi asu oli vain kahvittelua varten, joten ehkä sen ei tarvinnutkaan olla niin täydellinen :).

Kuvat napsimme pikaisesti tontin pihalla, kun kävimme vilkaisemassa keittiön väliseiniä, mitkä tänään oltiin tehty. Kuvia ottaessa huomasin, ettei asu ollut tehty kylmälle säälle ja olinkin onnellinen, ettei ulkona tarvinnut olla sen kauempaa. Kyllä se vain on jo aika kaivaa ne lämpimimmät neuleet ja huivit esiin, että tarkenisi paremmin.


//Yesterday we went to my husband's sister's house, so I had to wear something else than casual pants and a hoodie. This time I decided to combine ripped jeans and stripes.//

2 kommenttia: