keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Syyskuu pakettiin

Nyt olisi aika taas laittaa viime kuukausi pakettiin ja nyt taas kerran voin vain todeta, että kyllä aika vain kulkee nopeaan! Syyskuu oli ihan mukava kuukausi, mutta kuvakansioita vilkuillessani huomasin, että blogissa vietettiin hieman koomakuukautta. Toivotaan siis, että tämä lokakuu olisi hieman parempi blogilleni :).

Kuukauden hetket: Syyskuun parhaimmat hetket olivat ehdottomasti ystävien kanssa vietetyt kahvihetket. Ne piristävät mukavasti arkea ja saa aina huomata kuinka ihania ystäviä mulla onkaan.


Kuukauden ostos: Ehdottomasti paras ostos oli syyskuussa Lumenen kajaali, mikä onkin nyt mulla ollut käytössä melkein joka päivä ja muut kajaalit ovat saaneet väistyä sen tieltä. Ensin oli hieman vaikea totutella erilaiseen sutiin, mutta nyt rajausten teko sujuu näppärästi.


Kuukauden reissu: Syyskuussa tuli käytyä Voicen the Risteilyllä ystäväni kanssa ja samalla pääsi pikaisesti poikkeemaan Tallinnassa. Tallinnan koluaminen tosin jäi vain Super Alkoon, joten toivottavasti pääsee pian Talliin viettämään enemmän aikaa.


Kuukauden kappale: Nyt, jos olisin todella taidokas youtube:n käyttäjä niin linkittäisin tähän kuukauden kappaleen, mutta nyt saa riittää vain teksti. En ole oikein Jenni Vartiaisen viimeisimmistä kappaleista pitänyt, mutta Eden kolahti heti ja sitä olenkin kuunnellut syyskuun aikana paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti