keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Tulikiven Kaarna


Viime keväänä etsimme taloomme sopivaa takkaa ja päädyimme lopulta Tulikiven Kaarna takkaan. Takka oli liikkeessä todella kaunis ja se sopii hyvin meidän makuumme. Laattojen väriksi päätimme suklaanruskean, koska halusimme takassa olevan valkoisen rinnalle myös jonkun lämpöisen värin.

Viime viikolla muurari tuli asentamaan takan ja eihän tietenkään kaikki voi mennä niin kuin elokuvissa. Menimme illalla näyttämään parille kaverille taloamme ja samalla kävimme katsomassa uutta takkaa. Järkytys oli aivan kamala, kun pääsimme sisälle - takka oltiin asennettu väärinpäin. En tarkoita, että ylösalaisin, vaan luukut (eli takan etuosa) oli aivan väärään suuntaan mitä piti. Siinä monet kymmenet kirosanat taidettiin päästään ja ei, kun soittoa asentajalle. Pienen tappelun jälkeen asentaja sanoi tulevansa illalla vielä purkamaan ja kasaamaan takan uudestaan. Nyt takka on vihdoin oikein päin.

Vielä takka pitää pinnottaa toisen kerran ja maalata, minkä jälkeen se näyttää siltä miltä pitäisi. Mitä nyt keskeneräistä takkaa katselee, niin kyllä me oikea takka valittiin. Mä tykkään kaikesta tuossa takassa. Se on sopivan korkea, mutta ei kuitenkaan liian massiivinen. Se on myös kaunis väreiltään.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti