perjantai 17. lokakuuta 2014

Välikausitakki check!

Takki / Jacket - True North

Vihdoinkin löysin itselleni välikausitakin! Nyt olisi aika vetää pienoiset voitontanssit, koska tämä takin etsiminen oli ehkä haastavin homma ikinä. Mä olen monta viikkoa metsästänyt välikausitakkia ja vihdoinkin löysin sen Tuurista. Kävimme siskoni ja äitini kanssa keskiviikkona Tuurissa ja nappasin nahkatakin matkaan. Sää oli kuitenkin niin viileä, ettei nahkatakista ollut mitään iloa, joten päätin etsiä Tuurista itselleni takin.

Takki ei ole maailman kaunein yksilö, mutta se on sopivan lämmin, mutta ei kuitenkaan liian paksu. True North merkin olen kuullut aikaisemmin, mutta en sen paremmin tunne merkkiä. Takissa luki, että True North on kehitellyt takin pohjoismaisiin olosuhteisiin, joten eiköhän tämä toimi ihan hyvänä takkina näin syksyisin. 

Takki on aivan erilainen mitä mulla on aikaisemmin ollut. Se on rento, mutta silti sopii mun tyyliin. Tämä yksilö on myös rentoutensa puolesta todella mukava, joten nyt tiedän millä takilla viiletään menemään arjessa. 

Eilen nappasimme takista nopeasti kuvat ennen kuin vanhempamme tulivat käymään kahvilla. Ja voi jeesus, mikä homma oli taas kuvissa! Mikään ei onnistunut: sopivaa kuvauspaikkaa ei löytynyt - varjoja tuli naamaan tai kuvat ylivalottuivat, ilmeeni ja asentoni olivat aivan kammottavat, hiukset menivät sotkuun ihanan syksyisen tuulen ansiosta yms. Ainut kuva, missä ilme oli suht normaali oli ensimmäisenä otettu kuva, minkä tähän postaukseen nyt laitoin. Tämä kuva oli oikeastaan vaan testaus, kun mietittiin tuleeko naamaan varjoja seinän luona. Kuvaan en ollut vielä laittanut hiuksiani paremmin ja takin taskut olivat vielä auki. Mutta eihän kaiken pidä olla niin täydellistä ja tässä karu totuus nopeasti otetuista kuvista :). 

Naureskelin kuvien oton jälkeen, että monikohan bloggaaja feikkaa asukuvansa? Tarkoitan, että laittavat kuviin esimerkiksi korkokengät, jotta asu näyttää paremmalta, vaikka ei näitä kenkiä oikeasti ole asun kanssa käyttänyt. Tai kuinka moni pukee asukuvia varten tietyn asun ja oikeasti löhöävät rennoissa collareissa suurimman osan päivästä. Sehän on todella helppoa, koska mistä kukaan tietää miltä sinä olet näyttänyt tai tiedä sitä, että heti kuvien jälkeen vaihdat kotivaatteet päällesi. Itsekin hieman kaunistelin näissä kuvissa totuutta, koska jaloissani loistivat kauniit pinkit Crocsit. Mutta toisaalta postauksen idea olikin takki, ei muu kokonaisuus.
2 kommenttia on "Välikausitakki check!"