tiistai 18. marraskuuta 2014

Bernard Cassieren mustikkavoide-naamio

Olen nyt testannut uusimmassa LivBoxissa tullutta Bernard Cassieren mustikkavoide-naamiota ja ajattelin kertoa täällä bloginkin puolella omat mielipiteeni tuotteesta. 

Ensinnäkin olin aivan innoissani tästä voiteesta, koska tuoteselostuksessa voiteen luvattiin tasoittavan ihon väriä ja vähentää ihon punaisuutta näkyvästi. Itselläni poskienseudun iho on todella punakka, mikä aiheuttaa aina hieman ongelmia meikatessa, kun punaisuus meinaa puskea meikin alta näkyviin ilman kunnon peitevoiteita. Tämän takia siis halusinkin heti alkaa käyttämään Bernard Cassieren voidetta, jotta punakkuus vähenisi.


Valitettavasti itselläni tämä voide ei tehonnut, niin kuin tuoteselostuksessa luvattiin ja petyin aika pahasti tähän tuotteeseen. Voide levitetään puhdistetulle iholle iltaisin ja annetaan vaikuttaa yön yli. Aamulla ihoni oli kyllä normaalia joustavampi, mutta punakkuus ei ole vähentynyt laisinkaan. Harmi, koska minulla oli niin suuret odotukset tästä tuotteesta.

Oletteko te muut LivBoxin tilaajat jo testanneet tätä Bernard Cassieren mustikkavoide-naamioo ja miten se vaikutti teidän ihoonne? Olisi ihan kiva kuulla onko jollain tämä voide auttanut punakkaan ihoon vai ei :).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti