keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Blogilempparit

Kiitos teille ihanat, jotka linkititte minulle bloginne luettavaksi :). Löysin sieltä muutaman blogin, mitkä jäivät lukulistalleni ja nyt ajattelin esitellä tässä postauksessa neljä blogia, mitkä nousivat linkitetyistä blogeista lemppareikseni. Blogien linkit löydät, kun klikkaat kuvia.

http://xlelamaa.blogspot.fi/

Sadun XL Elämää-blogia olen jo jonkin aikaa lukenut ja Sadun kanssa olemme vaihtaneet muutamia kommentteja kummankin blogeissa. XL Elämää blogi kolahti itselläni sen takia, että siitä huokuu jollain tavalla sellainen rentous, eikä pakonomainen tarve olla blogimassassa samanlainen kuin muut. Blogissa plussaa on myös tiuhaan tulevat asupostaukset ja tekstin laatu. Tykkään Sadun kirjoituksista ja niitä on aina ilo lukea.

http://heidimariajulia.blogspot.fi/

Sitten olisi vuorossa Heidin lifestyleblogi, mikä kantaa hänen omaa nimeään blogin nimenä. Jos jonkin blogin ulkoasuun voi rakastua, niin tämän blogin! Heidi on tehnyt upean kokonaisuuden blogin ulkoasusta ja itselläni menikin pitkään vain ihaillessa blogin ulkonäköä. Ulkoasun lisäksi tykkäsin todella paljon Heidin asukuvista ja blogin kuvista ylipäätään. Kuvat ovat tarkoin mietittyjä ja ne ovat laadukkaita. 

http://miiajosefiina.blogspot.fi/

Tässä on blogi, mikä oikeasti huokuu sitä terveellistä ja urheilullista elämää! Miia kirjoittaa Miia Josefiina-blogissaan voimannosto harrastuksestaan, treeneistään, ruokavaliosta ja lisäksi myös muistakin elämänsä asioista. Kun aloin selailemaan Miian blogia, niin mulla vierähti blogin sivuilla helposti pari tuntia. Miian blogista löytyi hyviä treenivinkkejä hänen treenipäiväkirja-postauksistaan ja tämä blogi sai minussa sellaisen tunteen, että mun on nyt pakko lähteä lenkille. Jos etsit sitä kipinää omaan liikkumiseen ja terveelliseen elämään, niin suosittelen vilkaisemaan Miian Miia Josefiina-blogia, koska sitä lukiessa hinku salille ja lenkkipoluille kasvaa!

http://dreamoffi.blogspot.fi/

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä olisi oululaisen Ninan Dream Of Life-blogi, jossa oikeastaan tykästyin siihen, että se hieman muistutti kirjoitusaiheillaan minun blogiani. Blogi ei ollut perä perään vain asukuvia, vaan sisälsi paljon muuta: ostoksia, arkea, valokuvaamista ja paljon muuta. Nina osaa ottaa upeita kuvia ja niitä olikin tosi kiva katsella.

Siinä olisi nyt muutama minun lempparini ja kiitos vielä kaikille blogienne linkeistä :). Nyt suuntaan lenkille, joten hauskaa keskiviikkoa kaille!
8 kommenttia on "Blogilempparit"
 1. Hei täältähän löytyi parikin uutta blogia luettavaksi! Kiitos vinkeistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä Noora kurkata - huippulöytöjä :)

   Poista
 2. Apua, aivan ihana juttu että päätit munkin blogin ottaa tähän mukaan! Suurkiitos siitä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain ja kiitos sulle hyvästä blogista :)

   Poista
 3. Voi olipas kertakaikkisen kauniisti kirjoitettu. Kiitos Laura <3

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi miten kivasti olit kirjoittanut! Kiitos, piristit mun päivääni<3 Kävin myös kurkistamassa noita muita blogeja ja tästähän sai uutta luettavaa itsekkin. Erityisesti toi Heidin blogi oli todella kaunis visuaalisesti ja sisälsi laadukkaita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sain tuotua päivääsi edes hieman piristystä <3

   Poista