keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Candy Smile

Ihan alkuun haluan muistutella teitä, että blogini ensimmäinen arvonta päättyy tänään klo 0:00, joten nyt ehtii vielä käydä jättämässä kommenttia arvontapostaukseen, jos haluaa arvontaan osallistua! :) Tästä löydät arvontaan, KLIK!


Jos nyt mentäisiin sitten tämän postauksen aiheeseen. Perjantaina tein postauksen marraskuun LivBoxista ja mainitsin, että oma suosikkini tämän kuun boxista oli Lumenen Candy Smile-huulikiiltokynä. Tänään testailin huulikiiltokynää ajan kanssa ja tässä olisi minun mietteitäni kyseisestä tuotteesta.

Huulikiiltokynän sävy oli aivan ihana - pirteä, mutta ei ollut kuitenkaan liian räikeä minun makuuni. Tämmöiset ison kynänmalliset huulikiillot ja -punat ovat omasta mielestäni todella hyviä, koska niillä puna on helppo levittää huuliin ja reunatkin saa tehtyä siististi. Ainut miinus puoli tässä huulikiiltokynässä oli sen koostumus. Huulissa se tuntui vähän turhan tahmealta ja minulla palasi muistoja teini-iästä, kun huuliin oli levitetty Maybellinen tahmeita huulikiiltoja. 

Lumenen huulikiiltokynä tulee varmasti kuitenkin käyttöön tahmaisesta koostumuksesta huolimatta ja ainakin tänään se piristi kivasti tavallista arkimeikkiäni :). Mitäs mieltä te olette olleet tästä Lumenen huulikiiltokynästä - iskeekö vai ei? :)


//Today I tried the first time Lumene's lip gloss pen - Candy Smile. In my opinion, lip gloss color is really nice, it's not too flashy. The only bad thing is its composition, it is too sticky for my taste.//
2 kommenttia on "Candy Smile"
  1. vaikuttaa kivalta, haluaisin kokeilla tota! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä, jos tämmöisistä kynämallisista huulikiilloista tai -punista tykkää :)

      Poista