sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Harmaa sunnuntai

Huomenta! Mä kävin äsken nopsaan ulkona kiertelemässä pihalla ja etsimässä jotain kuvattavaa. Harmaa sää kuitenkin verotti niin paljon luonnon kauneudesta, ettei montaakaan kuvaa tullut näpsittyä. 

Eilen oli niin ihanan talvinen päivä ja kummallisesti minä jopa pidin lumisista maisemista. Nyt vain hieman harmittaa, etten ehtinyt eilen käydä kuvailemassa, koska nyt lumet hiljalleen sulvat pois, kun lämpömittarikin näyttää plussaa.


Lumesta en ole ikinä välittänyt, mutta nyt sitä osaa arvostaa hieman enemmän, kun täällä korvessa asutaan. Tosiaan täällä ei tunneta katulamppuja, joten ilman lunta täällä oli aivan säkkipimeää. Lumi toi kummasti valoisuutta ja aamuihinkin olo helpompi herätä, kun ulkona tuntui olevan paljon valoisampaa. Tämän valoisuuden takia mua harmittaa ihan hirveästi lumien sulaminen, koska taas saadaan aamuisin kirota, että mihin sitä peruuttaa autolla, kun yksinkertaisesti ei näe mitään. 


Tänään vietetään Isänpäivää ja Kimmokin sai pitää raksalta vapaapäivän. Tosiaan yleensä viikonloput hän on raksalla, joten tämä on ihan herkkua, että saamme yhteisen vapaapäivän pitkästä aikaa. 

Puolenpäivän aikaan meillä olisi tarkoitus lähteä kahville Kimmon vanhempien luo, jonka jälkeen menemme hetkeksi kuvailemaan - peukut pystyy, että nyt saataisiin hieman parempia asukuvia. Neljältä meidän tuleekin sitten olla omien vanhempieni luona. Mua hieman hirvittää kuinka ähkyssä tulen tänään olemaan, koska parit kahvittelut ja vielä ruoka ei ole ihan jokapäiväistä. 


Mutta nyt lähden paketoimaan appiukon lahjaa ja muutenkin valmistautumaan päivään. Kivaa sunnuntaita ja isänpäivää kaikille - ei anneta harmaan sään haitata päivää! :)
2 kommenttia on "Harmaa sunnuntai"
  1. Itsekkään en piittaa yhtään lumesta mutta koska peräkylillä asuu niin se tuo kyllä paljon valoisampaa fiilistä! :-) Mukavia kuvia harmaasta kelistä huolimatta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Eri juttu joo olisi, jos asuisi kaupungissa, missä muutenkin on jo niin paljon valoja :)

      Poista