maanantai 17. marraskuuta 2014

Ihana aamupäivä

Tiedättekö niitä päiviä, kun aamulla herää ja on sellainen fiilis, että jes tästä päivästä tulee hyvä päivä. Mulla oli sellainen aamu tänään ja mulla on ollut aivan ihana aamupäivä, vaikka ei mitään ihmeellistä olekaan tapahtunut. Sillä positiivisella asenteella saa päivistään paljon parempia.

Aamulla heräsin hyvissä ajoin, koska mulla oli tänään kauan odotettu kampaaja-aika ihanalle Kirsille. Tämäkin sai hymyn naamalle, koska on aina niin ihanaa päästä Blinkiin juttelemaan Kirsille ja siinä ohessa hän taikoo hiukseni taas kuntoon :).


Aamupalaksi päätin surauttaa itselleni vadelmasmoothien ja otin sen automatkalle mukaan. Ostin lokakuussa Valintatalosta Roosa nauha-smoothiemukin ja otin tämän tänään ensimmäistä kertaa käyttöön. Mulla on joka vuosi pakko ostaa edes jotain pientä, mikä tukee Roosa nauha-kampanjaa ja tänä vuonna se oli tämä muki. Muki on todella kätevä juuri mukaan otettavaksi, koska se ei vuoda ja mukissa on valmiina kuminen pilli, jonka saa klipsua siirtämällä piiloon mukin sisään.

Kampaajalla aika meni nopeasti ja kuulumisia vaihdellen. Hämmästyin, kun Kirsi otti pidennykset teippauksen ja värjäämisen ajaksi pois, että kuinka pitkät mun omat hiukseni olivatkaan. Laitoimme silti vielä pidennykset takaisin, koska ne oli vielä sen verran hyvässä kunnossa, että niitä voi vielä käyttää. En ehkä olisi ollutkaan vielä valmis luopumaan pidennyksistä, kun niihin on nyt taas ehtinyt tottumaan niin hyvin ja omat hiukset tuntuvat vielä ohkaisemmilta, mitä ovatkaan.

Päivääni piristi myös uusi paita, minkä laitoin tänään päälleni. Tilasin reilu viikko sitten kolme paitaa Forever 21:stä ja kukkakuosinen paita oli tämmöinen "rikon rajojani-paita". Tykästyin paidan malliin ja mielestäni se sopii minun kropalleni ihan hyvin, eikä näytä jätesäkiltä. Kukkakuosi myös tuo hieman piristystä asukokonaisuuksiini. Kovasti haluaisin ottaa tänään asukuvat, mutta jää nähtäväksi kerkeekö mieheni kotiin ennen pimeää.


Aamupäivääni piristi myös käynti tontillamme. Viikonloppuna mieheni ja hänen isänsä aloittivat kattopaneelien laiton ja taas huomaa kuinka pitkällä ollaan menossa. Paneelin laitto ei vain mitään nopeinta puuhaa ole ja meillä on nyt hieman kinkkinen tilanne, koska keittiökaapit tulevat kahden viikon päästä ja siihen mennessä olisi ihan suotavaa, että katto olisi paikallaan. Voi olla, että siirrämme ainakin viikolla keittiökaappien tuloa, että varmasti ehdimme kaiken tekemään. Nyt voi vaan todeta, että ihanaa, kun muutto häämöttää jo kahden kuukauden päässä! :) En malta odottaa, että pääsemme vihdoinkin asumaan meidän omaan taloomme.

Onko teillä alkanut viikko hyvin? :)
2 kommenttia on "Ihana aamupäivä"
  1. Mulla oli tänään aamulla juuri sellainen fiilis kun heräsin ja sainkin tänään sitten myös paljon normaalia enemmän aikaiseksi :) voi kun aina heräisi samalla fiiliksellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sullakin oli hyvä maanantai! :) No joo, tämmöiset päivät kyllä ovat huippuja ja näitä toivoisi enemmän :)

      Poista