perjantai 28. marraskuuta 2014

Kulmat kuntoon Lumenella

Huomenta! Tämän postauksen olin suunnitellut jo eiliselle, mutta en sitten raahautunut koneelle koko päivänä. Juhlistimme keskiviikkona Hennan syntymäpäiviä ja eilen oli sellainen kuolema tulee-olotila. Ei vanha enää nähtävästi jaksa. 

Nyt kuitenkin palataan postauksen aiheeseen. Olen jo kauan mainoksista katsellut Lumenen uusia kulmatuotteita, mutta en ole niitä uskaltanut itselleni kotiuttaa. Sitten näin Ainon tekemän videon, mikä sai mut vakuuttumaan Lumenen kulmatuotteista.Kuvittelin, että nyt kulmien tekemiseen menee aivan liian kauan aikaa, kun on näin montaa tököttiä, mitä pitää kulmiin laittaa. Pelkoni osoittautui vääräksi ja kulmat syntyvät aika nopeastikin. 

Ennen käytin kulmien tekemiseen vain MaxFactorin kulmakynää, joten jo uuden kulmakynän hankkimen oli suuri saavutus. Valitettavasti kaupassa, jossa kävin ostamassa nämä Lumenen tuotteet, ei ollut yhtään vaaleampaa sävyä kulmakynästä, joten jouduin ostamaan tämän kaikista tummimman sävyn (sävy 1). Tänään olen menossa Tampereelle, joten yritän samalla etsiä hieman vaaleamman sävyn.

Ei tämäkään kulmakynä huono ole sävyltään, koska kulmakynää tulee niin vähän. Tämä sävy on kuitenkin aivan liian tumma Lumenen puuterimaisen kulmavärin kaveriksi. Itse hankin tämän kulmavärin sävyssä 1 Medium Brown ja olen ollut tähän todella tyytyväinen. Tummempi sävy on todellakin tumma, joten tämän takia kulmakynän ei tarvitse kaikkein tummin olla, koska nyt lopputulos jää omaan makuuni vähän liian tummaksi. 

Kulmaväreistä käytän molempia - tummalla muotoilen kulmat ja vaalealla taas hieman tasoitan kulmien väriä.Viimeisenä viimeistelen kulmat Lumenen kulmakarvageelillä, mikä on ehdoton suosikkini näistä kulmatuotteista! Kulmakarvageeliä voi käyttää kulmiin pelkästään, mutta itselläni on niin huonosti muotoillut ja erilaiset kulmat, että tarvitsen kulmiin hieman muutakin kuin tämän geelin. Tällä Lumenen geelillä saa karvat oikeaan suuntaan ja geeli tuo myös kivasti väriä.

Oletteko te testanneet näitä Lumenen kulmatuotteita? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti