tiistai 25. marraskuuta 2014

Kuulumisia ja Instragram-kuvia

Heippa! Varmaan olettekin huomanneet, että viime päivinä blogi on jäänyt hieman normaalia hiljaisemmaksi. Tämä ei toki tarkoita sitä, että olisin lopettamassa blogin pitämistä, mutta yksinkertaisesti mulla ei ole ollut blogille niin paljon aikaa kuin aikaisemmin. Ajattelinkin nyt hieman kertoa kuulumisiani ja tungen tähän postauksen kuvitukseksi Instagram-kuvia, joita ei ole vielä blogin puolella ollut.


Meillä on ollut nyt talon takia kauhea kiireä ja illat usein ovatkin menneet raksalla tai tarvikkeiden haussa Tampereella. Talo on nyt siinä vaiheessa, että yläkerran kattopaneelit on nyt laitettu ja alakerrassa olemme saaneet laitettua paneelia yhteen huoneeseen. Alakerran lattiat piti hiota, mikä on vähän hidastanut muita hommia. Viime viikolla tontille saapui myös laatat ja laminaatit ja tällä hetkellä meillä on raksalla laatottaja paikalla. Ihanaa, kun tämä pintojen laittamisvaihe on menossa, koska nyt näkee koko ajan muutosta talossa. Yhteen aikaan tuntui, ettei talo ollut mihinkään edistynyt. 


Olenkin jo maininnut, että meidän muutto siirtyi tammikuulle, mikä alkuun hieman harmitti. Olimme jo haaveilleet ensimmäisestä joulusta uudessa kodissa, mutta tämä ensimmäinen joulu saa siirtyä vuodella. Nyt, kun miettii niin ehkä parempi näin. Muutto olisi jäänyt ihan joulunpäiville ja minua ei ainakaan kiinnosta viettää jouluani muuttolaatikoita kantaen. Tammikuussa saamme sitten ihan rauhassa viedä kamoja taloon ja aloittaa sisustamisen. 


Multa on toivottu videopostauksia talosta ja sen ympäristöstä, mutta tätä en ole valitettavasti ehtinyt vielä toteuttamaan. Päivisin appiukkoni on aina raksalla ja en mene sinne häiritsemään hänen töitään kamerani kanssa. En myöskään halua puhua kameralle, kun joku muu on siinä katselemassa. Iltaisin raksalla voisikin videon tehdä, kun sielä ei ole ketään, mutta pimeyden takia en ole tätä voinut toteuttaa. Nyt mä oikeasti kaipaan niitä pitkiä, valoisia kesäpäiviä.


Niin kuin tekstistä voitte päätellä niin mun kuulumiset painottuu aikalailla taloon. Nyt ei ole paljon muuta ehtinytkään tehdä ja tänäänkin olisi tarkoitus taas illaksi suunnata ostoksille. Ostokset eivät ole viime aikoina koostuneet vaatteista, vaan lampuista, työkaluista, huonekaluista, jalkalistoista, kattolistoista, peitelistoista yms. 

Tänään meidän pitää mennä lukkoliikkeeseen ja sen jälkeen menemme Maskuun ostamaan uuden sohvan. Yläkerran aulaan päätimme laittaa vielä näin alkuun meidän vanhan sohvan ja alakertaan ostamme nyt uuden. Meillä on ollut aika hankalaa ostaa uutta sohvaa, koska meidän olohuone on todella pitkä ja kapea, joten huonekalujen sijoittelussa on ollut miettimistä. Viime viikolla kuitenkin löysimme Maskusta ihan sopivan sohvan, mikä mahtuisi olohuoneeseen juuri ja juuri. Netistä emme uskaltaneet lähteä sohvaa ostamaan, koska emme luota kuvissa oleviin väreihin ja kyllä sohva pitää testata ennen kuin sen ostaa. Olohuoneen sohvan tulee olla sellainen, johon haluat vain lösähtää työpäivän jälkeen ja sohvalla on hyvä olla.

Nyt menen laittamaan itseäni kuntoon, että ehdimme ajoissa liikkeisiin :). Hauskaa tiistaita!
2 kommenttia on "Kuulumisia ja Instragram-kuvia"
 1. Kiva kuulla kuulumisia ja onhan se varsin ymmärrettävää, että talo hallitsee mietteitä ja ajatuksia tällä hetkellä.
  Hyvä tiistaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, ei paljon muulle jää aikaa :) Tänäänkin ilta kului lukkoja hankkiessa ja sohvankin saimme ostettua. Shoppailujen jälkeen sitten hikoiltiinkin raksalla taas parisen tuntia. Kyllä mä niin nautin, kun talo on valmis! :)

   Poista