torstai 6. marraskuuta 2014

Lahjoja isälle

Isänpäivään ei ole enää kuin muutama päivä, joten nyt on viimeiset hetket aikaa hankkia omalle isälle tai papalle jokin lahja. Minä olin kerrankin suht ajoissa liikenteessä tässä asiassa ja sain hommattua lahjan jo viikko sitten. Päätin kuitenkin koota teille muutaman lahjaidean, jos jollain ei olekaan vielä mitään ideaa, mitä sitä isälle ostaisi tänä vuonna. Yhden näistä allaolevista ideoista toteutin, kun mietin lahjaa omalle isälleni, joten voitte myös hieman arvuutella, mitä minun isäni tänä vuonna saakaan :).


Kun aloin miettimään lahjaideoita, niin mulla tuli heti ensimmäisenä mieleen Teemu Selänteestä kertova kirja, mikä tuli tänä syksynä kauppoihin. Eli, jos isäsi on suuri lätkäfani, niin ehdottomasti kannattaa tämä kirja käydä hakemassa kirjakaupasta.
Toinen mielenkiintoinen kirja voisi isälle olla Armanin maailma, mikä kertoo Arman Alizadin lapsuudesta, nuoruudesta, aikuisuudesta, sekä siitä kuinka hänestä tuli sarjallaan tv-tähti.

Jos isäsi harrastaa esimerkiksi metsästystä, niin uudet vaatteet metsälle olisivat varmasti hyvä lahja. Varsinkin villapaita olisi tähän aikaan vuodesta varmasti hyvä ostos.

Isälle voisi myös ostaa uuden Muumipappa mukin, jos isästä löytyy edes vähänkään muumimukifania. Tämä uusi muumipapppa muki sopii värimaailmaltaan mielestäni hyvin jo vanhemmallekin miehelle.

Korut ovat myös sellainen helppo lahja yleensä miehille, mutta jos et halua tällä kertaa ostaa kaula- tai rannekorua, niin miten olisi kauniit kalvosinnapit?

Yksi hyvä lahja on myös lahjakortti isälle liikkeeseen, jossa hän tykkää käydä. Näin ollen isä saa ostaa juuri sitä, mitä tarvitsee :).

Siinä oli muutama idea, toivottavasti näistä on jollekin hyötyä :). Oletteko te jo hankkineet isälle lahjan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti