tiistai 11. marraskuuta 2014

Linkitä blogisi!

(kuva täältä)

Huomenta! Mä lähden puolen tunnin kuluttua ajelemaan kohti etelä-Suomea ja tarkoitus on viettää päivä shoppailemalla siskon kanssa. Blogi siis hiljenee loppupäiväksi. Haluaisin taas pitkästä aikaa uusia blogeja lukulistalleni, joten olisin enemmän kuin tyytyväinen, jos linkittäisitte bloginne tämän postauksen kommenttiboksiin :). 

Jos blogeja tulee hyvin, niin voisin ensi viikolla koota omat lempparini yhteen postaukseen. Toivoisin siis, että kertoisitte hieman linkin lisäksi blogistanne.

Ihanaa tiistaita kaikille! :)
14 kommenttia on "Linkitä blogisi!"
 1. loosefitlife.pallontallaajat.net budjettimatkailua ja kotijuttuja pilke silmäkulmassa kirjotettuna :)

  VastaaPoista
 2. www.sanniksenblogi.blogspot.com juttuja laidasta laitaan, hiukset&kauneus, koirat, harrastukset, keittiöjutut yms :)

  VastaaPoista
 3. Humn. Aikuisen naisen pukeutumista asujen muodossa. Kosmetiikkaa jossain muodossa noin kerran viikossa, mukana muutakin elämää, teatteria ja matkusteluakin. http://xlelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. http://miiajosefiina.blogspot.fi/

  Parikymppinen voimanostoa harrastava opiskelija Espoosta. Blogissani kirjoitan pääasiassa treeneistäni ja ruokavaliostani, mutta myös kaikesta muusta mitä elämässäni sattuu tapahtumaan. Blogini sopii kaikille treenaamisesta ja terveellisistä elämäntavoista kiinnostuneille, tervetuloa motivoitumaan :)

  VastaaPoista
 5. http://minna-tells-secrets.blogspot.fi
  23-vuotiaan tytön lifestyle-blogi, jossa aiheina muoti, ostokset, päivän asut, sisustus ja muut pienet ilot :)

  VastaaPoista
 6. http://dreamoffi.blogspot.fi/
  24v oululaisen typykän lifestyleblogi. Juttua ihan perus kuulumisista ostoksiin, päivän asuihin, ruokaohjeisiin jne..

  VastaaPoista
 7. http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. http://sydamellaniina.blogspot.fi/ Blogia kirjoittelee 21-vuotias nainen Helsingistä. Blogi on vasta aloitetettu ja kirjottelen kuulumisiani, hyviä&huonoja hetkiä melko avoimesti. Teen myös erilaisia teema postauksia millon mistäki. Mielipiteitä, vaatteita, ajatuksia, eläimiä, läheisiä ihmisiä ja kaikkea muuta elämästäni.

  VastaaPoista
 9. http://paistapannari.blogspot.fi/

  hyvin lapsenkengissä oleva leivonta- ja ruokablogi, jossa kaikkea ei aina tarvi ottaa niin vakavasti eikä tehdä just niinku ohjeessa sanotaan :)

  VastaaPoista
 10. http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. http://heidimariajulia.blogspot.fi

  Pirteä lifestyle/muotiblogi, jossa 21vee yliopisto-opiskelija unohtaa psykanopintonsa ja paneutuu muihin intohimonsa kohteisiin - muotiin, kuvaamiseen ja oman kotinsa laittamiseen. Toisinaan uskaltautuu jakamaan mielipiteensä ja vinkkinsä monilta elämänaloilta omalla tyylillään. (:

  VastaaPoista
 12. www.tiasday.blogspot.fi

  Dreamaholic - Unelmia ja haaveita, perhettä, opiskelua, arkea, oppisopimusta, töitä ja eläimiä, niistä on dreamaholic-blogi tehty. Dreamaholic:ia rustailee 24-vuotias kahden ihanan lapsen äiti. Tervetuloa meidän mukaan!

  VastaaPoista
 13. http://difl-kaisa.blogspot.it/

  19-vuotiaan tytön elämää Italian auringon alla!

  VastaaPoista