maanantai 3. marraskuuta 2014

Lokakuu pakettiin

Marraskuun puolella jo ollaan, joten on aika laittaa minun lokakuuni pakettiin. Lokakuu on kuukausi, jota odotan aina eniten syntymäpäivieni takia. Nytkin odotin kuukautta kuin kuuta nousevaa ja taas päivät vilahtivat ohi huomaamatta ja kuukaisi vaihtui marraskuuhun. Seuraavaksi voisin alkaa odottelemaan tammikuuta, koska luultavasti muuttomme venyy tammikuun puolelle. Mutta nyt itse postauksen asiaan.

Lokakuun asu: Lokakuun asuksi valikoitui 1.päivänä ikuistettu asukokonaisuus. Viime kuussa taas kulutin oikein kunnolla tuota Vero Modalta hankkimaani leopaitaa.


Lokakuun pienet ilot: Lokakuun alussa nautin upeasta luonnosta ja monta kertaa pelkkä ruska toi kasvoilleni hymyn. Kuukauden loppupuolella arkeani taas ilostutti kolme arvontavoittoa.Lokakuun ruoka: Lokakuussa ei todellakaan tullut syötyä terveellisesti, joten tässä on tavoitetta marraskuulle. Lokakuun ehdottomasti parhain ruoka oli Jyväskylän Revolution-ravintolassa syöty annos. Muistan, kun kaverilleni sanoin, että tätä ruokaa mä voisin syödä ennen kuin mä kuolen, niin olisin tyytyväinen.


Lokakuun tapahtuma: Lokakuussa parasta oli tottakai syntymäpäiväni, joista ei nyt ikävä kyllä ole mitään kuvaa. Kuvaksi päätyy leipomani synttärikakku.


Lokakuun ostokset: Lokakuussa tein monta hyvää ostosta ja en voinutkaan tällä kertaa valita vain yhtä kuukauden parasta ostosta. Kuukauden parhaimmat ostokset olivat Dependin kulmakarvatrimmeri, Olympuksen kamera ja pienellä hinnalla löydetyt tennarit.
Sellainen oli minun tiivistetty lokakuuni :). Marraskuun haluan ehdottomasti viettää hieman terveellisemmin ja liikkua enemmän, koska lokakuussa tuli herkuteltua ihan hirveästi ja liikunta jäi vähiin kuun lopussa sormeni takia. Suunta ei ole kuin siis ylöspäin :).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti