perjantai 7. marraskuuta 2014

Marraskuun LivBox

Eilen havahduin tiskejä laittaessani, että postitäti kiikuttaa posteja meidän ulko-ovelle asti ja ihmettelin, mitä se oikein tuo, kun ei postilaatikkoon jätä. Postitädin sylissä oli tämän kuun LivBox ja sanoi, ettei jaksanut viedä sitä postiin, kun ei tämä laatikko mene meidän postilaatikosta sisään. Täti on varmaan vähän turhautunut tohon lootaan, kun se joka kuukausi tulee ja aina se pitää viedä postiin.

Marraskuun LivBoxin teemana oli loppuvuoden juhlakausi ja paketti olikin mielestäni erinomainen ajatellen juhlia. Kuka nainen nyt ei tykkäisi laittautua ja puunata itseään paremmin juhliin ja tämän kuun boxilla saakin hyvät eväät juhlia varten.


Livboxista kuoriutui esiin ensimmäisenä Iberon irtoripset, joiden pakkauksessa on myös liima mukana. Mä olen todella huono laittamaan irtoripsiä - aina ne jää jostain repsottamaan ja sitten tulee turhautuminen ja ripsien nyppiminen pois. Minun pitäisi kyllä opetella irtoripsien laitto, koska olisi kiva laittaa irtoripsiä esimerkiksi baariin lähtiessä tai juurikin juhliin. Ajattelin kuitenkin säästää nämä kauniit irtoripset seuraavaan kertaan, kun Hennan kanssa lähden yöelämään, koska hän osaa laittaa irtoripset nopeasti ja näppärästi. 

Bangerheadilta boxissa oli 5€ alennuskoodi ja BangerTweezer-pinsetit. Olin juuri alkuviikosta tehnyt tilauksen Bangerheadilta, koska taas shampoo ja hoitoaine loppuivat ja uudet piti laittaa tilaukseen. Ensin hieman harmittelin, että olin jo tilauksen tehnyt, koska nyt tuli tämä alennuskoodi, mutta huomasin alennuksen olevan voimassa tämän vuoden viimeiseen päivään. Vielä on siis hyvin aikaa tehdä tilaus :). 
Pinsetit ovat kiva ja käytännöllinen osa tämän kuun LivBoxia, koska ikinä pinsettejä ei voi olla liikaa. Itselläni ainakin pinsetit aina hukkuvat johonkin juuri silloin, kun niitä kipeästi tarvitsisi. Taidankin laittaa nämä Bangerheadin pinsetit meikkipussiini, jotta ne ovat varmasti mukana, jos reissuunkin lähtee.


Tämän kuun LivBoxissa oli yksi tuote, mikä aiheutti hieman ihmetystä minussa, että miehessäni - nimittäin Marvisin Cinnamon Mint-hammastahna. Hammastahna on siis kanelinmakuinen ja -tuoksuinen. Mieheni ei pidä kauheasti kanelin mausta ja hän taisi tämän hammastahnan tyrmätä heti. Minä aion kyllä rohkeasti tätä testata vaikkakin itseänikin hieman hirvittää kanelin maku hammastahnassa.

Oma suosikkini tässä LivBoxissa oli Lumenen Candy Smile-huulikiiltokynä, koska kerroin teille aikaisemmin, että vahingossa tuhosin NYX:n huulivoidekynäni. Lumenen huulikiiltokynä on aika samanlainen, mutta ei tuo sitä ihanaa pehmeyttä huuliin, niin kuin NYX:n huulivoidekynä. Mutta tämä Lumenen kynä tosiaan on huulikiiltokynä, ei huulivoidekynä, joten tätä huulirasvan vaikutusta ei voi odottaakaan :). Testailin huulikiiltokynää heti ja sävy oli todella ihana! Se tuo huuliin kivan pinkin sävyn, mutta ei ole liian erottuva - juuri minulle tehty siis :).

Odotan innolla, että pääsen testailemaan Bernard Cassieren mustikkavoide-naamiota, mikä levitetään kasvoille yön ajaksi. Voiteen luvataan vähentävän ihon punaisuutta ja ihon pitäisi aamulla tuntua pehmeän raikkaalta ja joustavalta. Ajattelin yrittää muistaa testata tätä heti viikonloppuna, joten katsotaan, jos ensi viikolla tekisin postauksen omista mietteistäni liittyen tämän tuotteen vaikutuksiin :).

Mitäs mieltä te olitte marraskuun LivBoxista? Oliko joku tuote teidän ehdoton suosikki? :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti