tiistai 4. marraskuuta 2014

Monday with me

Klo 7:00 Herätyskello soi. Laitan torkun ja nukahdan heti uudestaan.
Klo 7:15 Herätyskello soi ja tuntuu, että olisin nukkunut vain muutaman sekunnin. Katson ikkunasta ulos ja näen vain harmaata - yök mikä sää. Nousen sängystä ja menen vessaan, jonka jälkeen teen aamupalaa. Luen uusimmat postaukset lukulistalta samalla, kun syön aamupalaa.
Klo 7:51 Tänään olisi tarkoitus mennä aamusalille äitini kanssa ja kello näyttää jo niin paljon, että suuntaan laittamaan itseäni kuntoon ja etin reenivaatteet.
Klo 8:20 Pääsen porukoille ja äiti ei ole valmis. Huomaankin olevani 10 minuuttia etuajassa normaalista aikataulusta.
Klo 8:45 Pääsemme salille ja mä mietin tekisin kipeän sormeni takia. Mua väsyttää edelleen ja tuntuu, että ulkona näkyvä harmaa sää ei auta yhtään.
Klo 9:48 Lähdettiin pois salilta ja heitän ensin äitini kotiin.
Klo 10:15 Olen n. 100 metrin päässä mökiltä, kunnes huomaan rekan tukkineen koko tien, joten joudun heittämään ympäri ja kiertämään ylimääräiset 10 kilometriä.
Klo 10:26 Pääsen vihdoinkin kotiin ja ensimmäisenä annan kissoille ruokaa. Härskillä on jokin hellyyskohtaus menossa, joten vähän aikaa pitää häntä paijata. Mun alkoi tekemään hirveästi mieli appelsiinimehua, mutta sellaista ei löytynyt. Heitän pari appelsiinia blenderiin ja tajuan juomassa olevan aivan liian paljon hedelmälihaa. Kuvassa näkyvä pilli oli siis aivan turha. Tsekkaan sähköpostini samalla, kun yritän ryystää appelsiini"mehua".Klo 10:53 Sähköpostien tsekkaamisen jälkeen huomaan, että mulla olisi nyt aikaa kirjoittaa uusi postaus, koska rekka oli nyt tukkinut meidän pihatien, etten pääse autolla lähtemään postiin. 
Klo 11:14 Sain postauksen rustailtua, rekka köllöttelee vieläkin pihatiellä, joten ei auta kuin mennä tekemään päivän työjutut pois alta ja tulostamaan toiselta koneelta Gina Tricotin palautuslapun.
Klo 11:42 Työt tehty ja lappu tulostettu. Rekka on ehtinyt lähtemään tällä välin, joten lähden nopsaan käymään postissa palauttamassa Gina Tricotin tilauksen.
Klo 12:16 Tulen takaisin kotiin ja suuntaan suoraan suihkuun. Otan käyttöön uusimman suihkugeelini, mikä on Nivean Waterlily&Oil-suihkugeeli. Suihkugeelin koostumus oli todella hyvä ja tuoksukin ihan menetti - hyvin keskiverto suihkugeeli siis.
Klo 12:40 Tulen suihkusta. Nälkä alkaa kurnimaan ja tajuan kellon olevan jo niin paljon, ettei mun ole järkeä alkaa tekemään itselleni kunnon lounasta. Päätän keittää kahvia pitkästä aikaa ja eihän kaikki menneet kuin elokuvissa.. Kahvi oli todella laihaa ja puoli kuppia sain väkisin juotua. Onneksi leivät olivat sentään hyviä. Syödessäni leipiä katson vähän aikaa Netflixistä Arn - Temppeliritari-sarjaa.Klo 13:21 Huomaan, että postissa on tullut Dermosilin-kuvasto. Soitan nopsaan ystävälleni kysyäkseni tehtäisiinkö yhteistilaus, koska muistelin hänen aina tilaavan jotain Dermosililta. Puhelun jälkeen lähetän vielä Facebookin kautta ystävälleni tiedot tuotteista, jotka tilaan. Samalla toinen ystäväni soittaa.
Klo 14:22 Lopetetaan puhelu ystäväni kanssa ja mä mietin pitäisikö mun alkaa jo meikkaamaan, koska meillä on suunnitelmissa lähteä Pirkkalaan, kun Kimmo pääsee töistä. Lykkään meikkaamista tovin ja luen uusimmat postaukset lukulistalta.
Klo 14:40 Alan meikkaamaan ja samalla laitan taustalle soimaan Spotify:sta random biisejä.
Klo 15:00 Tavallinen arkimeikki on valmis ja nyt alan tekemään ruokaa. Mua jo hieman jännittää, mitä Kimmo sanoo mun pastavalinnasta, koska tällä kertaa otin kaupasta täysjyväpastaa.Klo 15:41 Ruoka on sopivasti valmista, kun Kimmo saapuu kotiin. Tänään päivälliseksi on täysjyväpastaa ja kanakastiketta. Kimmo huomaa heti, että tällä kertaa on täysjyväpastaa, mutta syö ruoan mukisematta. Mietitään Kimmon kanssa, että emme jaksakaan lähteä Pirkkalaan asti, mutta voisimme käydä katsastamassa tontilla, mitä maalari on saanut aikaiseksi.
Klo 16:10 Lähdetään mökiltä ajelemaan tontille. Tontilla käynnin jälkeen päätettiin mennä vielä kahville Kimmon vanhemmille.
Klo 17:14 Lähdemme Kimmon vanhemmilta ja käymme nopeasti mun vanhempien luona hakemassa mun hirvenlihat.
Klo 17:35 Päästiin kotiin ja alettiin tutkimaan sävykarttoja, koska meidän pitää nyt lopulliset maalit valita, että maalari osaa tällä viikolla hakea oikeat maalit.
Klo 18:13 Maalit saatiin suht sovussa valittua. Soitan kaverilleni, koska en jaksa vielä mennä sohvalle koomailemaan.
Klo 18:40 Menen puhelun jälkeen koneelle etsimään ystävälleni syntymäpäivälahjaa ja tuparilahjaa. En löydä mitään ja totean mielessäni, että mun on pakko tällä tai ensi viikolla lähteä Tampereelle kiertelemään kauppoja.
Klo 19:21 Alan luonnostelemaan yhtä postausta, minkä pyrin saamaan valmiiksi keskiviikkoon mennessä.
Klo 20 lopetan postauksen luonnostelun turhautumiseen. Katson Temppeliritari-sarjasta kesken jääneen jakson loppuun. Samalla suunnittelen kalenteriin viikon aikataulua.


Klo 20:50 Tsekkaan taas blogit ja luen Unelmien Talo&Koti ja Koti ja Keittiö lehdet, jos saisin jotain sisustusinspiraatiota meidän talon sisustusta varten.
Klo 21:30 Lehdistä ei löytynyt yhtään mitään. Teen vielä iltapalaa ja odottelen the Walking Deadin alkamista.
Klo 21:55 Menen herättämään Kimmon, koska hän on taas nukahtanut yläkerran sohvalle. Alamme katsomaan Walking Deadia.


Klo 22:52 The Walking Dead loppui. Kimmo suuntaa nukkumaan ja mä siirrän vielä muutamat kuvat koneelle huomista varten valmiiksi. Samalla muokkaan kuvat, ettei huomenna enää sitä tarvitse tehdä.
Klo 23:15 Väsy alkaa puskemaan jo niin paljon, ettei silmät jaksa enää katsella tietokoneen näyttöä. Sammutan koneen ja suuntaan puhdistamaan kasvoni.
Klo 23:28 Asetan herätyksen ja suuntaan nukkumaan.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti