keskiviikko 5. marraskuuta 2014

My lipsticks

Vihdoinkin sain kuvattua materiaali tähän postaukseen. Eli halusin tehdä postauksen minun huulipunistani, koska olen nyt yrittänyt alkaa käyttämään arkimeikissäni huulipunia, että oma silmä tottuisi niihin. Olen aina suosinut vaaleita sävyjä huulipunissa ja vieläkin karsastan kirkkaita värejä tai jopa tummia huulia. Takoitan tällä nyt siis, että karsastan näitä sävyjä omissa huulissani, koska tuntuu, että naama loistaa aivan liikaa, jos huulipuna on räväkkä. Tämän huulipunakammon takia olenkin haalinut omaan huulipunavarastooni vain hyvin vaaleita sävyjä. Pari tummempaakin yksilöä on mahtunut mukaan, mutta ne olen saanut esimerkiksi LivBoxin mukana tai tilaajalahjoina. Kuvasin tähän postaukseen kaikki huulipunani, mitä löysin. Muutaman huulipunan muistan vielä omistavani, mutta en löydä niitä mistään.

Nyt voin taas todeta kuinka inhottavaa kuvien ottaminen on näin pimeänä vuodenaikana. Kuviin ei mielestäni tullut ollenkaan huulipunien oikeat sävyt ja suurin osa jäi vaaleammaksi, mitä luonnossa oikeasti ovatkaan. Ensimmäisiä huulipuniani oli tämä Maybellinen Pearly Pearl-sävyinen puna. Sävy on niin vaalea, että nykyisin hieman jo kammoksun tuota sävyä. Se menee kuitenkin ihan arkimeikin kanssa hyvin, jos punaa laittaa vain vähän huuliin, ettei huulimeikki näytä siltä, että se on otettu suoraan teinilissun meikistä. 
MaxFactorin Flushed Fuchsia on tällä hetkellä minun yksi käytetyimmistä huulipunista. Se näyttää kuvassa hieman vaaleammalta, mitä oikeasti on. Sävy on siitä omaan mieleeni, koska se menee hieman enemmän oranssiin kuin pinkkiin. Uusin huulipunani on KICKS:n Sand Crystal-huulipuna, minkä ostin parisen viikkoa sitten. Sävy on vaalea, mutta ei ollenkaan niin vaalea kuin Maybellinen Pearly Pearl-huulipunassa. Tässä KICKS:n huulipunassa on kimalteleva sävy, joten se sopii esimerkiksi hyvin bileiltoihin, jos haluaa meikkiin hieman lisäpotkua.
Sain muistaakseni viime vuonna tilaajalahjaksi jostain Face Stockholmin huulipunan, mikä on sävyltään Vibe. Huulipuna näyttää aivan tumman punaiselta, mutta huulissa se on tumman pinkki. Tämäkin kuva hiema hämää sävyä, koska tässä kuvassa sävy näyttää hieman liia kirkkaan pinkiltä, mitä se oikeasti oli.Nämä molemmat Lumenen huulipunat ovat omasta mielestäni todella kivoja sävyjä. Ne ovat minun makuuni sopivan vaaleita, mutta tuovat kuitenkin huuliin hieman ilmettä. Lumenen Kesätuuli-huulipuna on ollut kaikista huulipunistani toiseksi eniten käytössä MaxFactorin huulipunan jälkeen.Mulla oli viime talvena varmaan jonkin sortin mielentilahäiriö, koska kerran H&M:llä kiikutin kassalle kirkkaan pinkin huulipunan. Huulipuna on ollut todella vähällä käytöllä, mutta tänään, kun kuvasin tämän huulipunan, niin ei se nyt niin kamala ollut huulilla. Ehkä tämä tuleekin vielä enemmän käyttöön :).
Minulla yksi kunnon punainen huulipuna, Maybellinen Lady Red. Ihastuin sen sävyyn joskus kaupassa tutkiessani huulipunia ja mun oli pakko se ostaa. En ole kuitenkaan vieläkään uskaltanut yhdistää tätä huulipunaa arkimeikkiini. Pitäisi oikeasti joskus vain rohkeasti uskaltautua ulos punatuilla huulilla, koska onhan se ihan normaalia, että tumman punaista huulipunaa käytetään. 


Kesällä tilasin Bangerheadilta kokeiluun NYX:n Chunky Dunk-huulivoidekynän sävyssä Watermelon Cooler. Ihastuin tähän tuotteeseen heti, koska sävy oli sopivan vaalea ja huulivoide tuntui aivan ihanalta huulissa. Siitä ei jäänyt ollenkaan tahmainen tai suttuinen olo, vaan tuntui, että huulissa olisi vain huulirasvaa. Tämä huulivoidekynä koki tosin noin viisi minuuttia sitten loppunsa, koska olin laittamassa sen korkkia kiinni, kunnes korkki meni rikki ja liiskasi huulivoiteen. Taitaa olla aika tehdä uusi tilaus Bangerheadille...

Onko teillä tietyt sävyt, mitä yleensä käytätte huulimeikissä vai haluatteko aina testa joitain uusia ja räväkkiä sävyjä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti