keskiviikko 26. marraskuuta 2014

My yesterday

Eilen päätin aamulla, että pidän kameraa koko päivän mukana, jotta voin tehdä Day with me-postauksen. Eihän se mennyt kuin elokuvissa vaan unohtelin koko ajan kameran olemassaolon.


Eilen suuntasin heti herättyäni lähikauppaan, josta löysin todella kauniita tulppaaneja. Laitoin ne Kimmon ostamaan Aalto-maljakkoon ja monta kertaa päivän aikana pysähdyin ihastelemaan näitä kukkia. On se jännä miten näinkin pieni asia voi vaikuttaa positiivisesti päivään.



Kauppareissun jälkeen aloin lämmittämään ja samalla katselin netistä Erilaiset perheet-sarjan ensimmäisen jakson. Sarja yllätti positiivisesti ja ajattelin katsella tätä jatkossakin. 

Samalla yritin kuvata sisällä muutamia juttuja, joista pitäisi tehdä blogiin postaus. Taas totesin kuinka inhottavan synkkää täällä mökillä on, kun kaikki pinnat ovat puunvärisiä ja kuvissa kaikki näyttää hyvin punertavalta. Tämäkin on yksi syy miksi odotan innolla muuttoa taloomme, koska sielä valkoinen on niin suuressa osassa, että valoisuus on aivan eri luokkaa kuin täällä mökillä.



Puolenpäivän jälkeen oli aika alkaa tekemään ruokaa, koska muuta lämmintä ruokaa ei ollut tälle päivälle tiedossa, koska ilta menee asioita hoidellessa. Ostin lähikaupasta myös uusimman Olivian, jonka lukaisin läpi samalla, kun söin. 


Kello alkoi näyttämään jo niin paljon, että oli aika alkaa meikata. Citymarketista löysin maanantaina vain 5€:lla Lumenen Natural Code-luomiväripaletin, jota halusin heti testailla. Yritin ottaa meikistä kuvaa bloginkin puolelle, mutta kolmen aikaan on jo aivan liian pimeää kuvaamiseen. Luomiväri oli mielestäni todella kiva ja pysyi luomissa hyvin koko loppupäivän.

Siihen jäikin eilisen kuvailut, koska unohdin kameran kotiin, kun lähdimme ostamaan lukkoja ja sohvaa. Illalla kävimme myös kahvilla anoppilassa, jonka jälkeen menimme vielä talolle kantamaan ja siirtämään tavaroita. Tällä hetkellä mun päivät ovat todella tylsiä, kun illat menee taloasioissa. Onneksi ensi viikolla tehdään jotain muuta ainakin yhtenä iltana, koska Kimmo lupasi viedä minut elokuviin katsomaan Nälkäpeli - Matkijanärhen 1 osan :). Tämmöiset pienet asiat ovat kyllä niin kaivattuja tähän kiireen keskelle :).
2 kommenttia on "My yesterday"
  1. Aloitin tämän saman eilen, unohdin koko kameran sen jälkeen. Tänään uudelleen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kameran mukana kuljettaminen on kyllä tosi vaikea muistaa välillä :D Tai sitten, jos on muistanut ottaa kameran mukaan, niin ei muista näpsiä eri tilanteista kuvia :)

      Poista