perjantai 14. marraskuuta 2014

New shirt


Paita / Shirt & Farkut / Jeans - Vero Moda

Tänään tapahtui jotain käsittämätöntä.. Annoin nimittäin Kimon ottaa minusta kuvat, kun hiukseni ovat kiinni. Tämä voi tuntua monen mielestä ihan typerältä, mutta mä en vain osaa olla hiukset kiinni. Vihaan kasvojeni sivuprofiilia, mikä on suurin syy siihen, että yritän pitää hiuksia mahdollisimman vähän kiinni, ettei kasvoni pääse liikaa esille. 

Aamusalin jälkeen en ehtinyt kuin nopeasti käydä suihkussa ja hiusten peseminen sai jäädä iltaan. Minulla oli kiire Tampereelle kahvittelemaan ystäväni luo, joten mun oli vaan pakko pitää hiukseni kiinni. Ensin mietin, etten pyydä Kimmoa edes ottamaan asukuvia, mutta vedin päälleni uuden Vero Modan paitani ja halusin, että se nyt kuvataan, kun kerrankin Kimmo oli valoisaan aikaan kotona. Kävin tiistaina siskoni kanssa Espoon Isossa Omenassa shoppailemassa ja löysin Vero Modasta tämän harmaan neulepaidan. Tämä löytyi vielä alerekistä, joten hyvä löytö tuli tehtyä. Paita on hyvin yksinkertainen neulepaita, jonka kaula-aukko on kuitenkin se mikä tekee paidasta mielenkiintoisen. Takaa paidan kaula-aukko on nimittäin v-mallinen ja paljastaa vähän enemmän yläselkää. 

Ajatus alkoi tökkimään nyt tosi pahasti, kun Kimmo alkoi katselemaan tv:tä ja en pysty enää keskittymään kirjoittamiseen. On siis varmaan paras lopettaa tämän postauksen kirjoittaminen tähän, etten vaan ala kirjoittamaan L.A. Inkin reploja :). Kivaa viikonloppua!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti