maanantai 24. marraskuuta 2014

Uusia ihanuuksia VS:ltä

Blogi pitikin viikonlopun ajan lomaa, koska yksinkertaisesti mulla ei ollut aikaa blogille. Olisi mulla ollut illalla aikaa kirjoittaa jotakin, mutta valoisat hetket menivät muualla, joten mitään kuvamateriaalia en saanut näpsittyä. Vielä jatketaan siis hieman ostoslinjalla täällä blogissa, koska en ole vielä kirjoittanut uusista Victoria's Secretin vartalotuoksuista, joita hankin Bangerheadilta.


Teimme siskoni kanssa yhteistilauksen Bangerheadille, koska molemmat halusimme tilata näitä VS:n tuoksuja itsellemme, että joululahjoiksi. Itsekin tilasin yhden tuoksun joululahjaksi ystävälleni, joten kolmannen tuoksun jätän ihan esittelemättä.

Netistä on todella vaikea valita näitä vartalotuoksuja, koska tuotekuvauksissa olevat tuoksukuvaukset eivät vastaa sitä, että itse pääsisi tuoksua haistamaan ja toteamaan millainen se on. En jaksanutkaan nyt kovin paljon katsoa tuotekuvauksia, kun valitsin VS:n vartalotuoksuja vaan menin sillä linjalla, että otan sen, mikä kuulostaa hyvältä. Tällä periaatteella ostoskoriin löysi tiensä Sun Blissed- ja Midnight Exotics-vartalotuoksut.


Tällä kertaa minua todella onnisti, koska molemmat vartalotuoksut olivat todella hyviä! 

Nämä tuoksut olivat keskenään aikamoiset vastakohdat, koska Midnight Exotics on hyvin vaniljainen ja vahvempi tuoksu, mikä sopii todella hyvin näin talveen. Sun Blissed taas on enemmän kesäinen ja raikas tuoksu. Tämän talven aikana varmaan kuluu iso osa Midnight Exoticsista ja ensi kesän tuoksu on varmasti kukkainen Sun Blissed-vartalotuoksu :).

Mikä teidän suosikkinne on Victoria's Secretin vartalotuoksuista?
2 kommenttia on "Uusia ihanuuksia VS:ltä"
  1. Mun on aivan mahdoton valita vain yhtä suosikkia, sillä VS:ltä löytyy aivan mielettömästi ihania body mistejä. <3 Itsekin ajattelin tilata samaisia tuoksuja myös ystävilleni joulupaketteihin käärittäviksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta Noora - VS:llä on niin monta ihanaa tuoksua, ettei sitä lempituoksua ole helppo valita! :) Nämä on kyllä oivia lahjoja ystäville :).

      Poista