perjantai 21. marraskuuta 2014

Wild Rose


Heippa! Eilen meidän piti näpsäistä asukuvat nopsaan, mutta mulla ei sitten löytynytkään fiilistä seisoskella kameran edessä, joten kuvaamiset jäi. Päätinkin nyt tulla kirjoittamaan tämän päivän postauksen uudesta vartalovoiteestani, minkä hankin jo muutama viikko sitten Bangerheadilta. 

Tein shampoo- ja hoitoainetilauksen Bangerheadilta ja hinta jäi muutaman euron vajaaksi siitä summasta, että saisin tilauksen postikuluitta. Päätinkin katsastaa vielä Bangerheadin tuotteet ja löysin tämän Avril Lavignen Wild Rose-vartalovoiteen. Omistan yhden Avril Lavignen hajuveden ja olen tästä tuoksusta tykännyt niin paljon, että ihan kiinnosti olisiko vartalovoide yhtä kiva. 

Olenkin nyt käyttänyt melkein päivittäin Wild Rose-vartalovoidetta ja ah, se on aivan ihana. Tuoksu on todella voimakkaan hedelmäinen ja kukkainen - tuoksussa on esimerkiksi mandariinia, verigreippiä, orkideaa, appelsiinia yms. Voide on niin ihanan tuoksuinen, että tuntuu kuin olisi juuri laittanut hyvää hajuvettä iholle. Voimakkaan tuoksun takia en ole tätä tosin levittänyt iholleni juuri ennen nukkumaan menoa, koska en vain voi sietää kovin voimakkaita tuoksuja, kun yritän saada unta. Aamuisin suihkun jälkeen olen tätä usein levittänyt iholleni tai sitten illalla, kun katson vielä pari tuntia Netflixiä. Voiteen tuoksu, kun ei kestä yhtä kauaa kuin hajuvesien.

Avril Lavignen Wild Rose-vartalovoide nousi kyllä helposti yhdeksi lempivartalovoiteekseni :).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti