torstai 25. joulukuuta 2014

Joulun asu


Takki / Jacket - H&M
Kaulakoru / Necklace - Glitter
Mekko / Dress - Vero Moda

Heippa! Toivottavasti kaikilla on ollut hyvä ja rauhallinen Joulu! :) Me olemme ottaneet lunkisti vielä tänäänkin ja nyt jaksoin vasta raahautua koneelle tekemään eilisen päivän asupostauksen. 

Joulu meni itselläni pukeutumisen suhteen hyvin tummalla linjalla ja uusi mekkokin pääsi vihdoinkin päälle. En ole mekko ihminen sitten yhtään, mutta tämä mukava Vero Modan neulemekko taisi hieman kääntää päätäni mekkojen suhteen. Yleensä jouluna vaatteet kiristävät, kun on syönyt itsensä ihan ähkyyn, mutta eilen en tätä kokenut. Mekko oli niin hyvä päällä, että syömiset eivät haitanneet. En tosin eilen paljoakaan syönyt, kun koko päivän oli jotenkin huono olo ja pienestäkin tuli täyteen. Ehkä hyvä näin.

H&M:ltä tilasin pari viikkoa sitten uuden takin itselleni ja eilen takki oli myös ensimmäistä kertaa päälläni. Ihan tämmöisissä pakkaslukemissa tämä suht ohut takki ei ole hyvä, mutta kevät- ja syystakiksi varmasti loistava. Olen nyt ostanut parin viikon sisällä kaksi H&M:n takkia, mitkä ovat tämmöisiä paremmin muotoon ommeltuja. Näin kinkeät takit ovat mulle todella haastavia, koska mun hartiat eivät yksinkertaisesti meinaa mahtua takin sisuksiin. Yleensä takki on joko sopiva hartioista, mutta sitten muualta aivan teltta. Sitten, jos takki olisi muuten hyvän kokoinen, niin hartiat eivät mahdu. Argh - nämä ovat näitä ongelmia, mitä leveä harteiset henkilöt kohtaavat usein.

Vietättekö te joulua muuten rennoissa kotivaatteissa vai pukeudutteko vähän juhlavempiin vaatteisiin? :) Tätä vaateasiaa eilen pohdin, koska itse tykkään jouluksi pukeutua hieman paremmin, mutta taas mieheni mielestä joulu pitää viettää collareissa ja villasukissa.
2 kommenttia on "Joulun asu"
  1. Näyttää just ihanan mukavalta mekolta! :) Minäkin tykkään kyllä panostaa pukeutumiseen (ja meikkiin) juuri jouluna ja uutena vuonna,vaikka en joka vuosi uusia ns. juhlavaatteita ostakaan. :D Pitääpäs nappasta kuvat miun asusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä mekko oli kyllä aivan älyttömän mukava! :) Olisi kiva nähdä miten sinä pukeuduit tänä jouluna :)

      Poista