tiistai 30. joulukuuta 2014

Lahjat osa 2

Eilen kuvasin loput joululahjat, mutta kaikkia lahjoja en pystynyt täällä mökillä kuvaamaan. Valo ei yksinkertaisesti riitä täällä tummassa sisustuksessa ja kuvista ei tule omaa silmää miellyttäviä. Tässä olisi nyt kuitenkin vielä ystäväni, vanhempieni ja siskoni antamat lahjat.Henna antoi tänä vuonna minulle lahjaksi I love...-merkin suihkuvoiteen ja vartalovoiteen. Nämä tulivat juuri sopivaan saumaan, koska rakastan näitä I love...-tuotteita ja minulta loppui vähän aika sitten samaisen merkin suihkugeeli. Suihkuvoide tulee siis heti käyttöön :). Henna oli osannut myös hyvin valkata nämä tuotteet, koska en ole aiemmin testaillut näitä suklaan ja appelsiinin tuoksuisia I love...-tuotteita.

Henna lahjoi minua myös Arrowsin 2.tuotantokaudella ja Dependin kulmakarvatrimmerillä. Minullahan meni jokin aika sitten rikki tuo Dependin trimmeri ja pyysin Hennaa tuomaan minulle uuden, kun käy seuraavan kerran Tuurissa ja maksan sitten sen takaisin. Henna olikin ovela ja otti tästä lahjaansa idean :). Arrows oli se, mitä oletin vain Hennalta saavani, koska sen heitin Hennalle ilmoille, kun hän kysyi mitä haluaisin joululahjaksi. Mutta tämähän tyttö oli laittanut haisemaan oikein kunnolla ja paketti oli täynnä kaikkea ihanaa - kiitos vielä Henna! ♥


Meillä on ollut aina toisen siskoni kanssa sellainen tapa, ettemme osta toisillemme lahjoja. Minä ostan vain aina hänen lapsillensa lahjat ja ne ovat saaneet sitten riittää. Tänäkään jouluna en ostanut siskolleni mitään ja olinkin yllättynyt, kun hän oli tuonut vanhempieni luo tämän pienen sisustus"taulun" minulle lahjaksi. Vaikka lahja onkin pieni, niin silti olin tästä otettu, mutta vähän jäi harmittamaan, etten sitten ollut hänelle ostanut mitään. 

Vanhemmiltani saimme leffalippuja, mitkä varmasti kuluvat hyvin keväällä, kun enää ei tarvitse iltoja ja viikonloppuja viettää raksalla vaan pääsee helposti käymään Tampereella leffassa :). Vanhempani antoivat lahjaksi myös arpoja, suklaata ja rahaa.

Kolmea lahjaa en tosiaan saanut kuvattua, mutta voihan ne täällä ihan sanallisestikin kertoa. Siskoltani ja hänen poikaystävältään saimme Iittalan Teema-sarjaa olevan valkoisen vuoan, ystävältäni saimme kaksi H&M:n pussilakanasettiä ja Kimmolta sain Nomess Copenhagenin säilytyslokerikon meikkejä varten.

Kiitos vielä ystävät rakkaat näistä ihanista lahjoista ♥.

Niin ja voisinhan minä vielä kertoa, mitä minä päädyin lopulta antamaan Kimmolle lahjaksi. Ostin hänelle NHL15-pelin sairaslomaa varten, kun hänellä leikataan alkuvuodesta polvi ja hän viettää kotona 3 kuukautta sairaslomaa. Hankin myös harmaat Reinot, mitä hän oli toivonut. Paketeista löytyi vielä kaksi elokuvaa, Jack & Jonesin t-paita ja Kodin1:stä kävin ostamassa vielä kirjainvalaisimen - tottakai kirjain oli K.
6 kommenttia on "Lahjat osa 2"
 1. Leffaliput ovat kyllä aina tervetulleita ja mieluisia lahjoja, kuin myös kosmetiikka, kirjat ja suklaa.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Suklaata tuli saatua todella paljon jouluna lahjaksi, että nyt olen sen näköinenkin, että suklaata on tullut nautittua :D

   Poista
 2. Tosi kivoja lahjoja oot saanu!! :)

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Olehyvä hani <3
  Ja kiitos itsellesi, se pipo oli yks tän vuoden parhaista joululahjoista! *_*

  VastaaPoista