tiistai 16. joulukuuta 2014

Lahjoja poikaystävälle

Viikonloppuna pohdiskelin, mitä ostaisin vielä Kimmolle toiseksi joululahjaksi ja tämän takia nettiä tuli selattua kiivaasti. Sainkin siinä idean, että kokoan samalla teillekin pienet vinkkikollaasit lahjoista, mitä mielestäni olisivat hyviä poikaystävälle :). Tosiaan jouluaattoon on tasan viikko, joten nyt on vielä ne viimeiset hetket aikaa hankkia kaikki lahjat. Itse sain eilen hankittua Jyväskylästä Kimmon toisen lahjan ja toivon, että paketin sisältö häntä miellyttää :).

Meillä oli lahjabudjetiksi asetettu 100€, johon pitää mahduttaa kaksi lahjaa. Monilla parilla voi olla myös jokin budjetti, joten tein teille kollaasit, jossa on muutama lahjaidea alle 20€, alle 50€ tai alle 100€ lahjoihin. Toivottavasti näistä olisi jollekin vielä apua! :)

Postauksessa olevat linkit eivät ole mainoslinkkejä tai minulle tuloa tuovia linkkejä - linkitin ne muuten vain, että kuvien lähdekin tulee selville ja pääsisitte suoraan katseleen kyseistä tuotetta paremmin :).


Kaikista vaikein oli mielestäni etsiä hyvää lahjaa, mikä on alle 20€. Muutaman kivan jutun kuitenkin löysin, mistä jokainen olisi voinut olla sellainen, minkä olisin Kimmollekin hankkinut :).

H&M:ltä löytyy 20€:lla huppareita monessa eri värissä ja sieltä varmasti löytyy sellainenkin väri, mikä miellyttää sinun poikaystävääsi. Tavalliset hupparit ovat aika varmoja, koska en tunne yhtäkään miestä, joka ei omistaisi ihan tavallista hupparia. (Huppari TÄÄLTÄ)

Jack & Jonesilta löytyy tällä hetkellä valikoimista todella kivoja t-paitoja, mitkä ovat hieman rock-henkisiä kuvituksillaan ja väreillään. Jos sinun poikaystäväsi on vähänkään rock-ihminen, niin harkitse näitä paitoja :). (T-paidat TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ)

Alle 20€:lla saa hyvin erilaisia asusteita miehille ja itse löysin lippiksen ja pipon, mitkä sopisivat hyvin omalle miehelleni :) (Lippis TÄÄLTÄ ja pipo TÄÄLTÄ)

Viimeisenä keksin hieman jo epätoivon vallassa pari lahjaideaa, mistä miehet eivät yleensä ole kovinkaan innoissaan. Ajattelin kuitenkin nämäkin ideat laittaa tähän kollaasiin, koska ehkä joltain löytyy sellainen poikaystävä, joka hieman välittää ihonhoitoon liittyvistä asioista. The Body Shopista löytyy miehillekin ihoa hoitavia suihkutuotteita ja vaikuttivat ainakin minun mielestäni hyviltä suihku- ja hiusgeeleiltä. (Suihkugeeli TÄÄLTÄ ja hiusten ja vartalon suihkugeeli TÄÄLTÄ)


Sitten olisi vuorossa lahjat, joita saa alle 50€:lla. Näitä oli todella helppo keksiä ja jouduinkin hieman karsimaan listaani, koska kaikki ideat eivät mahtuneet kollaasiin. 

Kirjat ovat melko varmoja lahjoja ihmiselle kuin ihmiselle, kunhan tietää hieman minkälaisista kirjoista lahjansaaja tykkää. Itse otin tähän nyt esimerkit, mitkä voisi upota hyvin omalle miehelleni, joka ei ole kova lukuihminen. Ville Haapasalon kirja voisi miestäni kiinnostaa, kun Haapasalon ohjelmat ovat olleet meillä viime aikoina kuumaa kamaa. Mieheni pitää erilaisista viskeistä ja oluista, joten hän voisi hieman avartaa oluttietämystään uuden kirjan avulla. (Ville Haapasalon kirja TÄÄLTÄ ja olutkirja TÄÄLTÄ)

Hyviä hajuvesiäkin löytyy miehille alle 50€:lla ja itse olen ainakin tykännyt näistä David Beckhamin tuoksuista. (Hajuvesi TÄÄLTÄ)

Jos haluat antaa miehellesi lahjaksi siistin paidan, niin H&M:llä on nyt kivan näköinen puuvillapaita vain 25€:lla. (Paita TÄÄLTÄ)

Mikään ei ole yhtä ärsyttävää kuin se, että miehesi katsoo urheilua volat täysillä tai pelaa pleikkaria, kun itse koitat keskittyä muihin asioihin. Jos kärsit tästä ongelmasta niin osta miehellesi joululahjaksi langattomat kuulokkeet - lahja toimii samalla myös pienenä vinkkinä :). (Kuulokkeet TÄÄLTÄ)

Me tykkäämme mieheni kanssa pelata todella paljon erilaisia lautapelejä kahdestaan tai ystävien kanssa ja varmasti uusi peli olisi omalle miehellenikin mieluinen lahja. Lautapelejä löytyy todella hyvä valikoima lautapelit.fi-sivuilta, mutta laitoin kollaasiin yhden lautapelin, mikä vaikutti todella hyvältä, kun katselin sitä Fantasiapelit-liikkeessä. (Lautapeli TÄÄLTÄ)

Nykyään monet nuoret käyttävät myös Reinoja ja Ainoja, mitkä ennen olivat oikeastaan vanhusten kenkiä. Mitkä olisikaan parhaimmat kotikengät kuin rennot Reimat? Reimoja löytyy nyt myös mustaharmaana, mikä voisi olla parempi nuorempaan makuun. (Ruskeat reinot TÄÄLTÄ)


Lopuksi olisi vielä muutama lahjaidea alle 100€:n lahjoihin.

Jos haluat panostaa miehesi hajuveteen, niin itse ainakin pitäisin yhtenä vaihtoehtona Dolce & Gabbanan Pour Homme-tuoksu, mikä on hyvin klassinen ja hyvä tuoksu. Tätä tuoksua on kuvattu sellaiseksi, että sitä voi hyvin käyttää päivällä, että myös iltaisin. Tuoksu siis sopisi hyvin moneen tilaisuuteen tai vain arkeen. (Hajuvesi TÄÄLTÄ)

Miehet innostuvat yleensä uusista peleistä ja nyt kannattaakin ostaa omalle rakkaallesi lahjaksi FIFA 15- tai NHL 15-peli. Muista vain tarkistaa mikä pleikkari teillä on, että varmasti tulee oikealle konsolille ostettua peli ;). (FIFA TÄÄLTÄ ja NHL TÄÄLTÄ)

Jos teillä on tulossa juhlia tai muita kinkereitä, johon miehen pitää lähteä puku päällä, niin miten olisi joululahjaksi uudet ja tyylikkäät kalvosinnapit? Kalevalalta löytyy kivoja ja hieman erilaisempia kalvosinnappeja ja itse pidin eniten näistä Hannunvaakuna-kalvosinnapeista. (Kalvosinnapit TÄÄLTÄ)

Miehelle on yleensä myös helppo ostaa rannekello ja, jos et ole vielä ikinä ostanut miehellesi kelloa, niin tämä Kennet Colen rannekello voisi olla hyvä vaihtoehto. (Rannekello TÄÄLTÄ)

Talvella hansikkaat ovat kova sana ja ainakin minun mieheni ostaa melkein joka vuosi uudet nahkahanskat kylmiä säitä varten. Tyylikkäitä nahkahanskoja löytyy hyvin esimerkiksi Zalandolta, mistä itsekin bongasin nämä ruskeat Roecklin hanskat. (Sormikkaat TÄÄLTÄ)

Noin! Siinä oli nyt muutamia ideoita ja toivottavasti tästä on vielä jollekin apua näin viikkoa ennen joulua :). Itse sain tosiaan eilen ostettua Kimmon toisenkin lahjan ja enää puuttuu lahjalistalta isäni lahja. Tiedän jo kuitenkin, mitä ostan, joten täytyy nyt vain suunnata vielä Tampereelle joku päivä, että saa viimeisenkin lahjan paketoitua.

Millä mallilla teillä on joululahjat?
2 kommenttia on "Lahjoja poikaystävälle"
  1. Erinomaisia vinkkejä!! <3 Mä turvauduin lopulta omaan 101 kohdan joululahjaidealistaani ja valitsin Matin lahjat niiden vinkkien joukosta. Toivottavasti lahjansaaja on tyytyväinen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora <3 Kyllä Matti on varmasti tyytyväinen lahjaasi :) Itsekin valitsin jotain tältä listalta Kimmolle, mutta vielä en viitsi sitä täällä paljastaa, koska Kimmo voi käydäkin lukaisemassa tämän postauksen :)

      Poista