sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Lauantain asu


Paita / Shirt - Forever 21
Laukku / Bag - Guess
Farkut / Jeans - Vero Moda
Kengät / Shoes - Nelly

Se olisi kuulkaa pitkästä aikaa asukuvia! Eilen saimme herätä ihanaan näkyyn, kun yön aikana oli satanut oiva kerros lunta ja se valaisi kivasti aamunkin, mikä on ollut viime päivinä turhankin harmaa. 

Käväisimme eilen joululahjamessuilla, jonka jälkeen suuntasimme Tampereelle elokuviin. Päätinkin korkata Nellyn uudet nilkkurini ja voi vitsit nuo ovat hyvät kengät! Korko on todella tukeva ja kengät istuvat jalkaan todella hyvin - päivän aikana jalat eivät tulleet ollenkaan kipeiksi.

Vihdoinkin sain kuvattua tänne blogiinkin tämän hehkuttamani Forever 21:n paidan. Tässä paidassa viihdyn todella hyvin ja se sopii mielestäni yläkropalleni mallinsa puolesta. Voi, kun tämmöisiä paitoja löytäisin lisää vaatekaappiini. Paidan kukkakuvio on myös todella kiva, eikä ollenkaan liian räikeä.


Meidän piti eilen viettää oikein pitkän kaavan kautta treffejä. Suunnitelmissa oli mennä vielä elokuvan jälkeen syömään viereiseen ravintolaan, mutta päätimme jättää ravintolassa ruokailun väliin, koska ihmisiä oli niin paljon liikenteessä, että ajattelimme ravintolassa olevan liiaksi jonoa. Vaikkakin kävimme vain elokuvissa, niin silti tämä odotettu viikonloppuvapaa oli aivan ihana! Oli kiva pitkästä aikaa viettää päivä kokonaan yhdessä ja käydä esimerkiksi juuri elokuvissa, missä emme ole hetkeen ehtineet käydä. Tämmöisiä päiviä kiitos lisää!

Nyt onkin aika suunnata tontille katsomaan, miltä alakerran laminaatti näyttää, kun isäni oli sitä eilen jo saanut jonkin verran naputeltua :). Kivaa sunnuntaita kaikille!
2 kommenttia on "Lauantain asu"
  1. Ihanan valkoista on siellä! :) Ja kiva asu. Kengät vaikuttaa tosi mukavilta jalalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä heti lumi teki ulkona olemisestakin mukavempaa, kun tuli paljon valoisampaa :) Kiitos <3

      Poista