tiistai 2. joulukuuta 2014

Marraskuu pakettiin

Marraskuu meni kauhean nopeasti ja kuukauteen sisältyi paljon kiirettä, mikä näkyi myös blogin puolella. Kiire vain jatkuu talon suhteen, joten luultavasti loppuvuosi mennään yksi postaus/päivä tahdilla. 

Marraskuu ei ollut mitenkään erikoinen kuukausi ja kuukausi meni hyvin pimeissä ja harmaissa fiiliksissä sään takia. Marraskuun viimeinen päivä tosin oli poikkeus, kun aurinko paistoi ihanasti ja se toi heti paremman fiiliksen mukanaan :). Harmi, ettei minulla ollut hirvimetsällä kameraa mukana, koska hieman kuuraisesta luonnosta olisi saanut upeita kuvia.

Nyt kuitenkin on aika laittaa kuvien muodossa minun marraskuuni pakettiin ja sitten voikin joulukuu alkaa kunnolla! :)

Marraskuun tapahtuma: Vietimme Hennan kanssa Halloweenia marraskuun 1.päivänä ja oli niin hauskaa tehdä molemmille kunnon maskeeraukset :). Tämmöisiä enemmän!


Marraskuun juomat: Smoothiet olivat ehdottomasti itselläni kuumaa kamaa marraskuussa.


Marraskuun ruoka: Kävimme siskoni kanssa Espoon Isossa Omenassa shoppailemassa ja poikkesimme Chico's-ravintolassa syömässä todella hyvät kana-annokset.


Marraskuun vaatehankinta: Kuun paras vaatehankinta oli ehdottomasti Vero Modan alerekistä löydetty harmaa neulepaita. Tuo paita on todella rento päällä, joten olenkin kuluttanut sitä hirveästi kotipaitana :).


Marraskuun tuoksu: Loppukuusta tilasin Victoria's Secretin Midnight Exotics-vartalosuihkeen, mikä onkin nyt ollut todella kovassa käytössä - tuoksu on juuri sopiva talveen.


Marraskuun kosmetiikka: Marraskuussa uskaltauduin hankkimaan itselleni Lumenen paljon kehutut kulmatuotteet ja nämä olivat ehdottomasti parhaimmat kosmetiikkaostokset, mitä tein kuukauden aikana.


Mitenkäs teidän marraskuu meni? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti