keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Onnistuminen kenkärintamalla


Olen viime aikoina ostanut muutamat uudet kenkäparit, mutta mikään näistä yksilöistä ei ole ollut aivan täydellinen. Joko kenkä ei vastannut ulkonäöllisesti odotuksia tai istuvuus ei ole mikään parhain. Tänään hain postista kuitenkin paketin, josta kuoriutui ne täydelliset kengät!

Olin jo pitkään miettinyt, että tarvitsen talveksi uudet nilkkurit, mitkä ovat tukevan malliset, mutta kauniit. Nellyn sivuja selatessani löysin nämä aivan ihanat ruskeat Tractor Sole Chelsea-nilkkurit ja minun oli pakko klikata ne ostoskoriin.Kengät ovat istuvuudeltaan todella hyvät ja paksun korkonsa ansiosta ne ovat todella tukevat. Näillä kengillä on helppo viilettää talvellakin, jos joskus saamme tänne Suomeen lunta :). Kengät saa myös helposti jalkaan sivussa olevan venyvän resorin takia ja näissä kengissä ei ole sitä ongelmaa, että aikaa menisi vetoketjujen kanssa leikkimiseen.

Kengät maksoivat 50€ ja hetken pohdinkin raaskinko tilata näitä kenkiä, jos ne ovatkin huonot. Onneksi pihipeikko meni tällä kertaa piiloon ja nyt omistan aivan ihanat kengät. PSST! Jos tykästyit näihin kenkiin, niin ne ovat tällä hetkellä alennuksessa ja hintaa on vain 34,97€! :)


*Blogikirjoitus sisältää linkin, joka on bloggaajalle tuloa tuova mainoslinkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti