lauantai 6. joulukuuta 2014

Torstain nassua

Heipparallaa! Viikon sisällä olemme saaneet nauttia pariin otteeseen auringosta - ihanaa! Mulla ei ole ikinä minkäänlaista "syysmasennusta" pimeyden takia, mutta nyt huomasin kuinka onnellinen olin, kun pari päivää taivaalla möllötti hieman jo vieraaksi muuttunut valonlähde. Torstaina pystyinkin valon takia ikuistamaan torstainan nassuni ja harmitti, kun Kimmo oli raksalla, ettei keretty aurinkoisena säänä ottamaan asukuvia. Meikkipohja:

*IsaDoran Color Correcting-peitevoidepaletti
*Maybellinen Fit Me-meikkivoide
*Maybellinen Fit Me-puuteri

Meikki koostui pitkälti samoista tuotteista, mitä laitan päivittäin. Suurin osa näistä meikeistä kuitenkin tuntui taas hieman vierailta, koske olen viime päivinä ollut todella laiska naamani laittamisessa. Kun viettää muutamankin päivän vain kotona ja ei viitsi käydä meikkipussilla, niin huomaa kuinka ahdistavan raskaalta tuntuu meikata vaikka meikissä menisikin vain 20 minuuttia. Minä en ole ikinä ollut niin innokas meikkaamaan, että haluaisin tuhlata siihen paljon aikaa. Suosinkin sen takia helppoa ja nopeaa meikkiä, mikä syntyy 10-30 minuutissa.


Kulmat:
*Lumenen Blueberry kulmakynä
*Lumenen puuterimainen kulmaväri
*Lumenen Blueberry muotoiluvaha

Silmät:
*Lumenen Blueberry kajaali
*Maybellinen Colossal Volum' Express-ripsiväri
*IsaDoran 50 Matte Chocolates-luomiväripaletti 

Nyt jaksoin pitkästä aikaa laittaa hieman ruskeaa luomiväri (kuvaan raksittu) IsaDoran luomiväripaletista. Tykkään todella paljon tästä paletista, koska luomivärien pigmentti on niin hyvä, että tämä minunkin laittama luomiväri, mikä näyttää kuvassa hyvinkin vaalealta, on todella pigmenttisen ruskea.Huulet:
*Lumenen huulipuna, sävy 9. Apricot Nude

Huuliin laitoin vielä Lumenen huulipunaa, minkä sävy sopii loistavasti ruskean silmämeikin kaveriksi. Huulipuna on niin kevyen sävyinen, että se sopii hyvin sellaisillekin päiville, kun ei ole mihinkään menossa ja ei halua tehdä arkimeikkiä kummempaa.

Huomenna kannattaa muuten tulla kurkkaamaan blogiani, jos hakusessa on maailman helpoimman marjapiirakan ohje! :) Ihanaa Itsenäisyyspäivää kaikille!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti