keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Valonpilkahdus ja gasellin loikkia

Tämän postauksen otsikko taitaa olla blogihistoriani omituisin otsikko, mutta niin aiheeseen sopiva.

Eilen istuin koneen äärellä, kun huomasin jostain ihmeestä tulevan sisälle auringonsäteitä. Nostin katseeni ja huomasin, että ulkonahan paistaa aurinko. Nousin salamana tuolista, nappasin kameran käteen, työnsin jalkani Crocseihin ja loikin metsänreunaan kuin gaselli konsanaan. Oikeasti todellisuus tästä tilanteesta oli juuri niin kuin sen kuvailin ja jälkeenpäin minua ihan nauratti ääneen, kun mietin, että miltähän mahdoin näyttää. Mutta olihan se hetken auringonpaiste ikuistettava kameran muistikortille ja siinä tohinassa en edes tajunnut, että Crocsini olivat aivan lumessa ja villasukat kastuneet läpimäriksi. 

Aurinko oli jo laskemassa, kun nämä muutamat kuvat sain otettua, mutta voi kuulkaa kuinka pieni ihminen voi tulla iloiseksi vain siitä, että näkee edes hetken aurinkoa :). Aurinko ei paistanut täällä kuin muutaman hassun minuutin, kunnes piiloutui pilvien taakse. Näyttäytyikö aurinko eilen teillä? :)

2 kommenttia on "Valonpilkahdus ja gasellin loikkia"
  1. Oi kaunis aurinko, johan sitä onkin ollut niin ikävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Hellettä en kaipaa kesältä ollenkaan, mutta valoa on ollut hieman ikävä. Tänäänkin oli ihanan talvinen päivä, kun ainakin täällä meillä pohjois-Pirkanmaalla satoi oikein kunnolla lunta! :)

      Poista