torstai 11. joulukuuta 2014

Well hello there!

Ajattelin nyt tulla kertomaan hieman kuulumisa elämäni eri rintamilta, koska usein tulee täällä blogin puolelle höpistyä enemmän pinnallisempia asioita. Kuvituksena viimeisimmät Instakuvat.


Talorintamalla meillä pukkaa edelleen kiirettä, mikä onkin se suurin syy, että blogi on jäänyt hiljaisemmaksi, niin kuin viimeksi kerroinkin, kun kerroin kuulumisiani. Päiviä on todella vaikea suunnitella, koska on niin paljon tehtävää ja suunnitelmat muuttuvat monta kertaa päivässä. 

Tämän kiireen keskellä olen kuitenkin jo alkanut odottamaan joulua innolla ja suurimman osan lahjoistakin olen hankkinut. Tänä vuonna päätin tilata netistä melkein kaikki lahjat, koska meillä ei ole ollut oikein aikaa lähteä Tampereelle kunnolla shoppailemaan muuta kuin taloon tulevia asioita, joten mielestäni tämä netistä tilaaminen oli kaikista parhain ja helpoin ratkaisu. Ensi maanantaina kuitenkin lähden ystäväni kanssa Jyväskylään taas ostoksille, josta teen sitten viimeiset joululahjaostokset. Päivän olemme sopineet jo aikoja sitten ja olenkin pitänyt kiinni tästä reissusta, koska on hyvä saada edes yhdelle päivälle kunnolla shoppailuterapiaa!Tänä viikonloppuna vietämme Kimmon kanssa luultavasti vapaan viikonlopun raksalta ja hirvimetsältä, mitä odotan todella innolla. Itsellä tosiaan viikonloput ovat menneet metsällä, mikä on toki mukavaa, mutta en muista koska olisin viimeksi saanut oikeasti nukkua pitkään viikonloppuna ilman herätyskellon pärinää. 

Suurempia suunnitelmia meillä ei ole viikonlopulle, mutta aiomme mennä paikalliselle Joululahjamessuille kiertelemään lauantaina ja samaisena päivänä ehkä suuntaamme illalla Tampereelle leffaan. Nämä ovat pieniä suunnitelmia, mutta ihana kuitenkin päästä jonnekin muualle viikonloppuna kuin metsälle.


Mulla on muuten nyt menossa joku kausi, että en saa ruhoani raahattua lenkille. En tiedä onko se tuo pimeys ja sade, mikä ei innosta, mutta ei vain saa itsestään niin paljoa irti, että laittaisi lenkkarit jalkaan ja lähtisi edes tunnin lenkille. Salilla olen nyt tosin käynyt ahkerammin ja siskoni on kotipuolessa käymässä, joten olen saanut hänet reenikaverikseni. Olen huomannut, että helpommin saa itsestään irti, kun on joku ihminen, jonka kanssa lähtee salille tai lenkille.

Onko sielä muita kohtalotovereita, joilta tämä pimeys on vienyt kaiken energian?


Kuvasin muuten tänne blogiin muutaman videon meidän talosta, mutta en saa videoita toimimaan. Jostain syystä Windows Media Player ei tue videoiden muotoa ja en saa niitä auki millään ohjelma. Yritän viikonloppuna käydä talolla sen verran, että otan tänne edes kuvia talosta, jotta hieman näette kuinka olemme edistyneet. Keittiöön on jo saatu kaappea laitettua ja yläkerran lattia on jo melkein kokonaan tehty. Näistä lisää kuitenkin ensi viikolla.

Leipomisen ystäville tiedoksi, että viimeisessä kuvassa näkyvän kakun ohje pärähtää huomenna tänne blogiin, joten kannattaa tulla kurkkaamaan! :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti