keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Aamu(päivä)kahvi uudesta mukista


Kirjoitin ensin otsikkoon Aamukahvi uudesta mukista, mutta ehkä tuo klo 11 nautittu kahvi ei ole enää aamukahvi... Varsinkin, jos sitä ennen on jo ehtinyt syömään aamupalan ja käymään salilla.

Mutta tosiaan muumimukikokoelmani täydentyi viime viikolla uudella Muumitalo-mukilla ja ai, että mä olen ihastunut tuohon mukiin! Muumitalo-muki on hyvällä tavalla erilainen kuin aikaisemmat muumimukit, minkä takia tämä muki nousikin yhdeksi suosikikseni. 


Aamupäivällä oli tosi kiva laittaa kahvinkeitin pöhisemään, kun sai kaataa kahvin uuteen mukiin. Aina, kun hankin uuden muumimukin, niin mun on aivan pakko päästä juomaan siitä mahdollisimman nopeasti kahvia ja saada näin ollen muki käyttöön. Moni kerää muumimukeja vain keräilymielessä, eivätkä käytä mukeja ollenkaan. Minä en ikinä tähän pystyisi, koska en näe siinä mitään järkeä, ettei mukia käytetä. Joillakin tämä toimii, mutta itse en voisi pitää näppejäni erossa näistä söpöistä muumimukeista :).

Minun piti ostaa tämä muki jo aikaisemmin, kun poikkesin siskoni kanssa Iittalan myymälässä, mutta nopeasti laitoinkin mukin takaisin hyllyyn nähtyäni hinnan. Iittalan myymälässä tämä kyseinen muki olisi rokottanut rahapussia melkein 20€ ja siskoni kertoi, että oli nähnyt mukia myytävän esimerkiksi Citymarketissa paljon halvemmalla. Onneksi kävin viime viikolla Tokmannilla, koska sielä tämä Muumitalo-muki oli vain vajaa 14€. Vaikka olenkin hulluna muumimukeihin ja niitä monta vuotta kerännyt, niin en kuitenkaan halua pulittaa niistä enemmän vain ostopaikan takia. 


Aamupäiväkahviani juodessa ehdin taas hetkeksi linnoittautua sohvan nurkkaan lukemaan ystäväni esikoiskirjaa - Jouluksi kotiin. Sain tämän lyhytromaanin jo viime viikolla ystävältäni, mutta viikonlopun kiireiden takia en ehtinyt kirjasta vielä paljoakaan lukea. Jos haluatte tukea aloittelevaa kirjailijaa, niin kannattaa hankkia tämä kauhuromaani omaankin kirjahyllyyn :) (googlettamalla löytyy). Teksti on ainakin minun mielestäni todella sujuvaa ja juoni nappaa lukijan hyvin mukaansa. Tämä lyhytromaani ei rahapussiakaan paljoa vaivaa, koska kirjan hinta on vain 10€.

2 kommenttia:

 1. Sain oman mukini cittarista, jollon se oli 13e, mutta iittalassa mukien hinnat on ihan jäätävän korkeat.. :S Mulla on suurin osa mukeista vitriinissä, mutta talomuki pääsi käyttöön, se on vaan niin kotimuki! <3 Vaikka suurin osa mukeista on vitriinissä, niin kyllä ne sieltä sillon tällön pääsee käyttöön. Mulla on vaan keittiön kaapit niin huonosti suunnitellut,että ei sinne kaikki ihanuudet mahdu..

  Hauskaa keskiviikko-iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä sen Terhi sanoit, tämä on ihan kotimuki! <3

   Joo Iittalan hinnat ovat kyllä ihsn omissa luokissaan :D

   Poista