perjantai 9. tammikuuta 2015

Baby Lips Dr Rescue

Eilen bongasin Tokmannin hyllyissä jotain uutta, joista olin jo hieman lukenut muutamista blogeista, joissa blogin kirjoittaja oli saanut näitä ihanuuksia ennakkoon - nimittäin Maybellinen Baby Lips Dr Rescue-huulivoiteet. Viime kesänä Suomeen rantautui nämä paljon hehkutetut Baby Lips-huulivoiteet ja minäkin sorruin näitä ostamaan mainoksen uhrina. Tykästyin huulivoiteisiin kovasti ja ainakin omille huulilleni ne sopivat. Olen monelta kuullut, että nämä aikaisemmat Baby Lipsit olisivat kuivattaneet huulia, mutta itse en tälläistä kokenut. Nyt Maybelline on tuonut kauppojen hyllyille vielä hoitavampia huulivoiteita ja ymmärtääkseni näitä Dr Rescue-huulivoiteita on tällä hetkellä kolmea eri voidetta - kaksi sävyllistä ja yksi sävytön. 


Tokmannilla oli vain kahta huulivoidetta saatavilla (Too Cool- ja Coral Crave-huulivoiteet) ja kiikutin molemmat kassalle. Halusin heti päästä testailemaan näitä kosteuttavia huulivoiteita, koska tällä hetkellä huuleni ovat pahasti rohtumassa. Kaikki nämä Dr Rescue-voiteet sisältävät mentolia, eukalyptusta ja karitevoidetta ja näiden ainesosien ansiosta huuliin tulee ihanan viileä tunne heti, kun on huulivoiteen levittänyt huulille. 


Heti autoon päästyäni laitoin huuliini tätä sävytöntä Too Cool-huulivoidetta. Huulivoide oli aivan saman tuntuinen kuin mikä tahansa kaupan huulirasva, mutta voiteesta tosiaan jäi voimakkaan viileä tunne huuliin ja raikas eukalyptuksen tuoksu osui heti nenään. En ole ikinä ollut eukalyptuksen fani, mutta tähän huulirasvaan se sopi oikein mainiosti. Huuleni pysyivät yllättävän pitkään kostean tuntuisina, mistä olin positiivisesti yllättynyt.


Toinen huulivoide oli tämä hennon sävyinen Coral Crave-voide, minkä kuvittelin olevan kivan pinkin värinen huulilla. Sävy oli tosi haalea ja paljoakaan ei eronnut huulteni omasta sävystä, joten sävy oli hieman pettymys. Tämäkin huulivoide oli tuoksultaan ja vaikutukseltaan samanlainen kuin Too Cool-voide. 

Vaikka nämä kaksi Dr Rescue-voidetta osoittautuivat hyviksi huulivoiteiksi, niin vähän minua jäi harmittamaan, ettei Tokmannilla ollut kolmatta Dr Rescue-huulivoidetta, minkä sävy on Just Peachy. Olen lukenut, että tässä Just Peachy-voiteessa on paljon parempi pigmentti kuin Coral Crave-voiteessa ja huuliin jää nuden sävy. Aionkin nyt tarkasti katsoa kauppojen hyllyjä, jos löytäisin tämän kolmannenkin huulivoiteen kokeiluun.

Oletteko te jo testanneet näitä Maybellinen Baby Lips Dr Rescue-huulivoiteita?
4 kommenttia on "Baby Lips Dr Rescue"
 1. Nämä on kyllä kivat ja näitä tulikin jo jenkeistäkin ostettua. <3 Hih tälläkin keski-ikäisellä on varmaan miltei 10 Babylipsiä ja miksi kysynpä vaan, no kun ovat niin ihania. Tosin muksut pöllivät niitä pikkuhiljaa. :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Baby Lipsin huulivoiteet ovat kyllä todella herkullisen näköisiä ja niitä tekee mieli ostaa jo pelkästään ulkonäkönsä puolesta :D

   Hyvää viikonloppua myös sulle Tiia!

   Poista
 2. PItääkin laittaa kokeiluun. Talvella se kaikki extrakosteutus tulee kyllä tarpeeseen, etenkin kun keli vaikuttaa heittelevän ihan miten sattuu tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni juuri tuo lämpötilojen suuri vaihtelu aiheuttaa huulten rohtumisen ja ihon kuivumisen. Olen nyt käyttänyt päivittäin tuota sävytöntä Too Cool-huulivoidetta ja itselläni on ainakin rohtuneisuus huulissa vähentynyt :)

   Poista