perjantai 2. tammikuuta 2015

Instagram lately


Heippa vaan kaikille! Täällä ollaan yhä hengissä ja vuosi on vaihtunut - toinen päivä jo menossa uudesta vuodesta. Vielä ei ollut energiaa purkaa kameran kuvia koneelle saakka, joten nyt tähän väliin ajattelin katsastaa taas Instagram kuvat. 


1.-4. Olen fiilistellyt upeita talvimaisemia monena päivänä ja saanut ikuistettua muutaman auringonlaskun ja pakkasen huurtaman maiseman kännykällekin. Näitä kuvia on ihana nyt katsella, kun ulkona tulee vettä ja pihakin näyttää jääkentältä.


1. Tässä olisi tältä viikolta aivan mieletön auringonnousu. Olin juuri lähtenyt ajamaan vanhempieni luo, kun vilkaisin järven toiselle puolelle ja näin tämän upean valoilmiön. Saman tien jarru pohjaan ja pakitin auton hieman takaisin päin, että sain näpsästyä tämän kuvan.

2. Härskistä yritin ottaa yksi ilta kuvaa, kun hän kerrankin oli paikoillaan. Härskistä on aika harvoin mitään kuvia, koska herra ei kovin pidä kameroista. Tai siis ehkä ongelma on siinä, ettei hän malta pysyä paikoillaan.

3. Kaivettiin pitkästä aikaa Carcassonne esiin ja olla muutama peli ehditty Kimmon kanssa pelaamaan. Tämä pelaaminen on kuulkaas totista touhua, koska viimeksi Kimmo ilmoitti, ettemme ole naimisissa seuraavaan kahteen tuntiin, kun pelaamme ja hänen ei tarvitse pelin aikana olla mukava :D.

4. Vadelmasmoothie teki paluun. Mulla oli pieni paussi smoothieissa, mutta nyt yritän todella skarpata, että ennemmin hurautan tämmöisen terveyspaukun blenderillä kuin mässytän jotain herkkuja.


1. Pipareita tuli tehtyä ennen joulua ja ensi vuonna kyllä mietin kaksi kertaa teenkö pipareita ollenkaan. Pipareiden teko on tosi mukavaa puuhaa, mutta jouduin heittämään melkein kaikki piparit pois, kun yksinkertaisesti kukaan ei jaksa syödä niitä kuin pari. 

2. Vanhempieni joulukuusi ♥ On joka vuosi ihanaa nähdä vanhempieni joulukuusi ja sen koristeet, koska noi kuusenkoristeet ovat olleet käytössä koko minun elämäni. Ne tuovat ihania joulumuistoja :).

3.-4. Joulun juustokakut.

 //You can follow me in Instagram lillil89//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti