maanantai 5. tammikuuta 2015

Joulukuu pakettiin

Tammikuuta ollaan jo menossa, joten on aika laittaa joulukuu nyt virallisesti pakettiin. Olen jo pitkään tehnyt tämän kuukausi pakettiin-postauksen ja mielestäni tämä on kiva tapa lyhyesti poimia kuukauden asiat yhteen nippuun. Onko teillä muilla blogien pitäjillä tapana tehdä tämmöisiä kuukausipostauksia vai vaihtuuko asiat uusiin, kun kuukausi vaihtuu? :)

Joulukuun paras leivonnainen: Joulukuussa tuli paljon leivottua, mutta ehdoton suosikkini oli tämä helppo marjapiirakka, mitä tein pitkästä aikaa.


Joulukuun paras ja käytännöllisin hankinta: Parhaimmaksi hankinnaksi kiilaa ylivoimaisesti uusi kalenteri, koska se on oikeasti tarpeellinen minulle, joten tässä hankinnassa rahat eivät menneet hukkaan.


Joulukuun paras ostos: Joulukuun paras (hieman turhempi) ostos oli Nellyltä tilaamani nilkkurit, jotka ovat ainakin omille jaloilleni täydelliset istuvuudeltaan.


Joulukuun paras vaate: Kukkapaita ihastutti ja toi piristystä joulukuun pukeutumiseen.


Joulukuun paras tapahtuma: No eihän joulukuusta voi muuta tapahtumaa valita kuin ehdottomasti jouluaaton!


Siinä oli joulukuun parhaimmat. Toivotaan, että tammikuu olisi hieman parempi monien asioiden suhteen kuin joulukuu. Joulukuu meni niin kauheassa kiireessä ja pimeydessä, että blogiin ei ensinnäkään tainnut tulla kuin yksi asupostaus ja muutenkin blogiin panostaminen jäi vähälle.

Mutta nyt on aika sulkea tietokone, koska lähdemme muutaman tunnin kuluttua ystäväpariskunnan kanssa kohti Helsinkiä - illalla menemme nimittäin katsomaan Jokereiden peliä! :) Hauskaa maanantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Noi kengät ovat kyllä kaikin tavoin ihanat <3 Eilenkin olimme koko päivän liikenteessä, kun reissasimme Helsinkiin katsomaan Jokereiden peliä ja jalkani eivät tulleet ollenkaan kipeiksi, kun nämä nilkkurit olivat jalassa :) Korko on niin leveä ja tukeva, ettei jalkapohjat kipeydy niin nopeasti.

      Poista