maanantai 19. tammikuuta 2015

Kiireinen, mutta onnellinen

Niinhän siinä kävi, etten ehtinyt kuvata perjantaisia ostoksiani valosana aikana, joten tänään otan uuden yrityksen aamusalin jälkeen. Kiirettä tosiaan riittää hyvin monella rintamalla, joten ajattelin hieman tulla kertomaan teille kuulumisiani. Instagram-kuvat pamautan samaan postaukseen, koska en ole ehtinyt järkkärillä kuvailemaan nyt yhtään.


1. Jokereiden peliin lähdössä. 2. Pipopää muuttoapurina. 3. Uskaltauduin lenkille hyytävänä pakkaspäivänä. 4. Viime perjantaina shoppailemaan lähdössä.

Pari viikonloppua on nyt mennyt tontilla siivoillessa ja talo näyttää jo oikeasti kodilta vaikka huonekaluja ei vielä olekaan paikoillaan. Vielä tänä viikonloppuna menemme anopin kanssa siivoamaan alakerran ja sitten loppusiivoukset on tehty. 

Viimeinen päivä tätä kuuta luultavasti teemme muuton taloon, joten kiirettä pitää, että ehdimme talon saada siihen kuntoon. Paljon ei ole enää jäljellä, mutta kyllä kaikessa listotuksessa ja kaappien laitossa menee aikaa, kun omalla porukallamme olemme niitä tehneet. En osaa edes kuvailla kuinka hyvä fiilis meillä on tällä hetkellä, kun tiedämme, että ihan kohta pääsemme muuttamaan. Eniten odotan sitä, että tämä kiire loppuu ja viikonloppuja ei tarvitse enää miehenikään viettää raksalla vaan ehdimme oikeasti tekemään jotain yhdessä. 

  
 1. Nirsona ihmisenä olen puputtanut tonnikalasalaattia, mikä alkaa tulla jo korvista pihalle. 2. Pirkkalan kinkissä syömässä. 3. Blenderillä olen loihtinyt yksinkertaista, mutta aivan ihanan makuista vadelmasmoothieta. 4. Suklaa-hasselpähkinämuffinssit.

Työrintamallakin on hieman jo tapahtunut, kun olen alkanut suunnittelemaan käyntikortteja, jotka ovat enää loppuviilausta ja tilausta vailla. Mainoslappujen suunnittelun aloitan luultavasti tällä viikolla. Olen tosiaan hierontahommia aloittelemassa ja innolla odotan, että työt alkaisi. Kotona on ollut mukavaa, mutta oikeasti kaipaan kunnon rytmiä ja työtä arkeen. Meillä on onneksi niin hyvin asiat, ettei ole päivän päälle, koska aloitan työt. Ajattelimmekin, että suoritamme muuton nyt rauhassa pois alta ennen kuin aloitan työt. Luultavastikin työt alkaa helmikuun tai maaliskuun aikana :).


1.-2. Jokerit-SKA. 3. Lautapeli-ilta. 4. Uusimmissa lehdissä alkaa olla ihanaa kevätfiilistä.

Kiireen lomassa minua on harmittanut ihan hirveästi, kun en ole kerinnyt tai jaksanut panostaa liikuntaan ja terveelliseen syömiseen niin paljon, kuin haluaisin. Salilla ja lenkillä on tullut käytyä, mutta varsinkin lenkkiä minun pitäisi saada mahdutettua enemmän viikkoihini. Olenkin asettanut itselleni mielessäni tavoitteen, että muuton jälkeen alan panostamaan enemmän liikuntaan ja samalla teen siitä monipuolisempaa. Terveellisempää kevättä siis odotellessa :).


1. Vajaan tunnin lumityöt tehty. 2. Netflixiä ei pysty nykyisin katsomaan ilman, että Diego tulisi edes kerran telkkarin eteen. 3. Lenkkimaisemat. 4. Salilla.

Vaikka arki onkin tällä hetkellä todella hektistä, niin silti minulla on todella onnellinen olo tällä hetkellä. Tämä vuosi näyttää kaikin puolin todella hyvältä vuodelta. Uusi talo tuo tottakai paljon onnellisuutta, mutta niin myös esimerkiksi matkasuunnitelmat. Olemme suunnitelleet alkusyksylle matkaa, mutta lopulliset suunnitelmat teemme muuton jälkeen, kun kummallakin on aikaa keskittyä matkasuunnitelmiin. Matkasta ja kohteesta siis enemmän ensi kuussa :).


1. Salilla reenipäiväkirja on aina kovassa käytössä. 2. Sain ikuistettua Diegon rennot tunnelmat. 3. Lenkillä auringonnousun aikaan. 4. Yläkertaa siivouksen jälkeen.

Mutta nyt minun on aika lähteä salille, joten oikein ihanaa maanantaita kaikille! :)
2 kommenttia on "Kiireinen, mutta onnellinen"