tiistai 6. tammikuuta 2015

Maanantain asu


Takki / Jacket - H&M
Huivi / Scarf - Nelly
Laukku / Bag - Guess
Farkut / Jeans - H&M
Kengät / Shoes - Nelly

Huomenta vaan kaikille - kyllä olemme heränneet vasta vähän aika sitten. Me olemme viettäneet oikein pitkää viikonloppua, koska olemme pitäneet mieheni kanssa eilisenkin vapaata. Suuntasimme nimittäin Helsinkiin ystäväpariskunnan kanssa katsomaan Jokerit - SKA matsia. Viimeksi olemme käyneet lätkämatsissa vuosi sitten ja taas oli pienoinen muisteleminen, että millaiset vaatteet sitä nyt kannattaisi Hartwallille ottaa, että tarkenee.

Päädyin lopulta uusiin farkkuihin, mitkä tilasin H&M:n alennuksesta joulun jälkeen. En jaksanut lähteä Tampereelle kauppoja kiertelemään, joten päätin ottaa riskin ja tilata ensimmäistä kertaa farkut H&M:ltä. Yleensä en uskalla housuja tilata netistä, koska usein ne ovat aivan liian lyhyet minulle. Nyt valitsin tuumakokoiset farkut ja tarkistin tuumakokoni toisista farkuistani. Tämä kikka kannatti nimittäin nämä H&M:n farkut olivat juuri oikean kokoiset! 

Takki aiheutti mulle ihan älyttömästi päänvaivaa, koska en omista tällä hetkellä kunnon talvitakkia. Olenkin tainnut mainita täällä bloginkin puolella, ettei viime vuoden talvitakki enää mahdu, koska sitä on tullut levittyä kuin pullataikina. Tai siis mahtuuhan se takki, mutta omaan makuuni se on aivan liian piukea. Eilen päätin ottaa käyttöön myös H&M:n alesta ostetun takin, mikä ei ole paksu, mutta siinä on todella korkea kaulus, joten viimalta olisin ainakin suojassa. Vihaan Helsinkiä merituulen takia ja sielä on aina kylmä! Nyt ei tuuli paljoakaan tuntunut, kun nostin kaulukset ylös. Korvat tosin olisivat kaivanneet pipoa reissuun mukaan.

Jalkoihini heitin Nellyn nilkkurit, mitä olen täällä jo hehkuttanut todella paljon. Lähdimme klo 14 aikaan matkaan ja pääsimme kotiin n. 23:30 takaisin. Koko tämän ajan nuo nilkkurit olivat jalassani eikä jalat tulleet ollenkaan kipeiksi. Nuo kengät olivat kyllä todella hyvä hankinta! :).

Mutta siinä olisi eilisen asu ja muuten vuoden ensimmäinen asu! Nyt minun on aika mennä laittamaan itseni kuntoon ja suuntaamme viettämään Loppiaista tontille siivouksen merkeissä :).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti