torstai 22. tammikuuta 2015

Minun keskiviikkoni

Keskiviikko meni hurjan nopeasti ohi, mutta paljon se piti sisällään. Aamulla sängystä nouseminen teetti hirveästi vaikeuksia vaikka olin kuitenkin nukkunut yli kahdeksan tunnin yöunet. Yli puolen tunnin torkuttamisen jälkeen nousin kuitenkin ylös, koska tajusin, että minulla tulee pian kiire. Olin sopinut ystäväni kanssa, että menen aamupäivällä käymään hänen luonaan, kun hänellä vihdoinkin oli arkivapaa. 


Naaman laitoin nopsaan kuntoon, mutta ehdin kuitenkin kokeilla uutta Sleekin luomiväripalettia, josta kerroinkin teille viime postauksessa. Sain loihdittua itselleni kivan silmämeikin, mikä ei kuitenkaan ollut arkeen liian yliampuva.

Ystäväni luona vierähti melkein kolme tuntia aikaa ja kolme kupillista kahvia. Nyt on ollut todella vaikea nähdä ystäviä, koska talo on syönyt suurimman osan ajastamme. Tämä viikko on kuitenkin ollut kiva, kun sain yhteen viikkoon sisällytettyä kahden ystävän näkemisen :).Ennen kuin lähdin kotiin ajelemaan, poikkesin Linnainmaan Prismassa ruokakaupassa. Lähti Prismasta matkaan myös Carcassonnen peruspeli ja mielessäni toivoin, että illalla ehdittäisiin ottamaan Kimmon kanssa pienet Carcassonne matsit.

Kotiin päästyäni Kimmo teki meille pitkästä aikaa ruokaa pienen pakottamisen jälkeen ja voi, että oli kiva syödä toisen tekemää ruokaa - vaikkakin ruoka oli vain kanaa ja makaronia :). Ruoan jälkeen sain Kimmon suostuteltua yhteen Carcassonne peliin, mitä hakkasimmekin melkein kaksi tuntia. Jos sieltä ruudun takaa löytyy lautapelien ystäviä, niin ehdottomasti suosittelen hankkimaan tuon Carcassonnen. Omasta mielestäni se on parhain lautapeli, mitä on tehty.


Pelin jälkeen kävimme vielä talolla katsomassa, mitä putkimies oli saanut aikaan. Kylpyhuone näytti jo täysin valmiilta, kun sinne oltiin eilen saatu laitettua suihkut paikoilleen. Kylpyhuonehan on jo valmis, mutta vielä muuton jälkeen kiinnitämme suihkun seiniin hyllyköt, mitkä tuovat hieman lisää ilmettä kylpyhuoneeseen.

Loppuilta meni rentoillen sohvalla ja Diegon touhuille naureskellen. Ylläolevassa kuvassa Diego haki Panda-lelun lelukopasta ja pesi lelua melkein puoli tuntia.

Siinä oli minun keskiviikkoni. Päätin tehdä välillä hieman tavallisemman päivä kanssani-postauksen, eli kertoen vain päivän tekemiseni yksinkertaisesti. Alkuun mietin, jos olisin tehnyt päivä kanssani videolla-postauksen, mutta heti aamusta lähtien unohdin ottaa videonpätkiä. Minkälaisista päivä kanssani-postauksista te pidätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti