torstai 15. tammikuuta 2015

Pandoran kaunis korulipasTässä tulisi nyt toinen arvontavoittoni, minkä voitin Siljan blogista. Voitin kauniin vaalean Pandoran korulippaan ja ja mustan nahkaisen Pandoran rannekorun. Rakastan koruja ylikaiken, mutta tätä arvontavoittoa ennen en omistanut yhtään Pandoran korua. Olen usein Pandoran koruja ihastellut, mutta aina niiden hankkiminen on jäänyt. Tämä arvontavoitto olikin ihana, kun korulippaan lisäksi sai tuon rannekorun, johon voin alkaa Pandoran heloja keräämään :).

Korulipas on todella tilava ja sinne saa hyvin tulevat helat järjestykseen, koska lippaassa on omat "tangot" heloille. Lippaaseen saa mahtumaan myös hyvin esimerkiksi sormuksia, kaulakoruja tai muita rannekoruja. 


Omistan jo todella monta korulipasta, mutta tämä on ehdottomasti parhain korulipas, mitä minulla on. Se on jämäkkä ja korulippaan pinta on sellaista materiaalia, ettei siihen jää esimerkiksi sormenjälkiä. Minulla nimittäin on monta korulipasta, joiden kannessa on lasi ja tämä onkin aiheuttanut monta kertaa ärsytystä, koska lasi menee niin nopeasti likaiseksi.

Tämä arvontavoitto oli hauska sattuma, koska olin juuri joulukuun alussa tutkinut Pandoran kotisivuja ja suunnittelin jopa oman Pandoran rannekorun suunnittelutyökalulla :). Nyt voinkin alkaa pikkuhiljaa hankkimaan heloja, joita jo aikaisemmin ihastelin Pandoran kotisivuilla :).
2 kommenttia on "Pandoran kaunis korulipas"
  1. Kerrassaan aivan ihana voitto, voi että onneksi olkoon. <3 Ihanaa torstaita Laura.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lipas on kyllä ihana <3 Ja tilava! :)

      Poista