tiistai 20. tammikuuta 2015

Perjantain ostokset

Huomenta muruset! Sain kuin sainkin eilen kuvattua perjantaiset ostokseni valoisalla ajalla. Kuvaustilanne oli hieman koominen ja minua vieläkin hieman naurattaa, että mitä sitä ihminen tekeekään, että saa hyvät kuvat blogiin. Ulkona oli suht valoisa sää lumen ansiosta, mutta valoa ei tullut riittävästi sisälle, että olisin voinut kuvata ilman keinovaloa. Päätinkin, että minähän kuvaan ostokset ulkona luonnonvalossa vaikka mikä olisi. Pakkasin ostokset ja kameran kassiin, otin kainalooni lampaantaljan kuvausalustaksi ja otin vielä pyyhkeenkin matkaan. Nyt moni varmasti ihmettelee, että mitä ihmettä minä tällä pyyhkeellä oikein tein, kun ostoksia piti kuvata. Noh painelin ulos ja valitsin valoisan paikan. Heitin hangen päälle pyyhkeen, ettei lampaantalja kastu. Noin - kuvauspaikka oli valmis ja ei kun kuvia räpsimään. Onneksi kukaan ei mennyt meidän mökin ohitse, koska olin varmasti aikamoinen näky.

Mutta nyt niihin itse ostoksiin :).Glitterissä en ole hetkeen poikennut, joten mun oli pakko mennä katsomaan, jos löytäisin jotain alehyllystä. Silmäni osuivat ensimmäisenä valko-kultaiseen rannekoruun, missä komeili -75% alennustarra. Rannekorun alkuperäinen hinta oli 19,90€ ja nyt hintaa oli vaivaiset vajaa 5€. Mun oli pakko ostaa tämä rannekoru, koska minulla ei paljoakaan ole vaaleita sävyjä tämän hetkisissä rannekoruissani. Hinta toki oli myös ratkaiseva tekijä - en ehkä olisi tätä korua ostanut ilman alennusta.

En ole vielä koskaan ostanut sormikkaita, joilla voi käyttää kosketusnäyttöjä. Aina nämä sormikkaat ovat jääneet huomaamatta ja ne eivät ole olleet must have-listalla. Siskoni huomasikin sormikkaat Glitterissä ja päätin ne nyt vihdoinkin ostaa itselleni. Nämä sormikkaat ovat kyllä kätevät lenkilläkin, kun enää ei tarvitse repiä ensin hanskoja pois kädestä, että voi tsekata kännykän.


H&M:stä löysin todella kivan raitapaidan, jossa hihat on käännetty valmiiksi kyynärtaipeen kohdalle. Paita oli aivan ihanan rento päällä ja noh, raitapaidat ovat aina mielestäni ihania :). Tämä paita ei ollut alennuksessa, mutta hintaa oli vain vajaa 15€. Hinta ei siis suurta lovea rahapussiin tehnyt, mutta nyt vaan toivon, ettei paidan laatu olisi mitään huonointa mahdollista.

Koruliikkeessäkin poikkesin, kun siskoni huomasi siellä olevan Nomination palat osta 3, maksa 2-tarjouksessa. Kolme palasta lähti koristamaan Nomination rannekoruani, mutta niistä lisää myöhemmin - en nimittäin eilen niitä muistanut kuvata :).

Aloin miettimään, että tänä vuonna olen ollut hyvin maltillinen alemyyntien suhteen. Yleensä olen heti kärppänä paikalla, kun alet alkaa ja ostoksiakin tulee tehtyä ihan hirveästi. Tänä vuonna olen kuitenkin netistä ostanut vain muutaman vaatekappaleen hyvillä alennuksilla ja nyt tuon Glitterin rannekorun. Lähtikö teillä lapasista tänä vuonna alemyynneissä? :)

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia. <3 Todella kaunis tuo rannekoru. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo rannekoru on kyllä nätti ja juuri sopivan massiivinen :)

      Poista