keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Täydellinen luomiväripaletti

Pahoittelen heti alkuun, että tällä viikolla pukkaa muutama ostospostaus, joten jos et tämän tyyppisistä postauksista pidä, niin kannattaa lopettaa lukeminen tähän. Olen hankkinut nyt pari uutuutta kosmetiikan saralla ja nämä kaikki ovat esittelyn arvoisia. Haluan myös mahdollisimman nopeasti tehdä uusista hankinnoista postauksen blogiin, koska yleensä hankintojen esittely jää, jos pitkittää postauksen kirjoittamista. 

Viime viikolla tutkailin pitkästä aikaa Pretty.fi-sivuja, jos sinne olisi tullut uusia meikkejä mitä voisin hankkia. Olen jo pitkään katsellut Sleekin luomiväripaletteja ja vihdoinkin sain aikaiseksi tilata sellaisen itselleni. Tilasin vain yhden paletin tällä kertaa ja valitsin kokeiluun Storm-paletin. Näitä Sleekin i-Divine paletteja on jo pitkään kehuttu, joten näiden kuulemieni kehujen perusteella uskalsin laittaa tilauksen menemään.


Storm-paletissa on 12 luomivärisävyä, joista löytyy esimerkiksi ylärivin hennot sävyt ja alarivin vahvemmat sävyt. Luomivärit näyttivät todella hyviltä ja laadukkailta heti, kun paletin aukaisin ensimmäistä kertaa. Testailin eilen miltä luomivärit näyttävät iholla ja nappasin kokeilustani myös kuvankin.


Heti testailun jälkeen sain todeta, että luomivärit ovat todella pigmenttisiä ja niiden koostumus on loistava. Yleensä tämmöisissä suuremmissa paleteissa on aina puolet sellaisia sävyjä, että tietää heti niiden jäävän käyttämättä. Vaikka suosinkin arkimeikissäni hyvin neutraalejaa luomivärejä, niin silti voin kuvitella yhdistäväni kaikkia tämän paletin sävyjä arkimeikkiini. Sävyt ovat kauniit, ei yliampuvat. Tällä Sleekin paletilla saa varmasti myös upeat silmämeikit tehtyä juhliin.

Nyt lähden loihtimaan tämän päivän meikkiä ja Sleekin paletti lähtee ensimmäistä kertaa kokeiluun :). Joko arvaatte, mitä sävyjä aion ensimmäisenä kokeilla?

Oletko sinä kokeillut Sleekin luomivärejä?

 
13 kommenttia on "Täydellinen luomiväripaletti"
 1. En ole kokeillut, mutta sait minut vakuutettua siitä, että näitä kannattaisi kyllä testailla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkäsin näistä tänään todella paljon, kun aamulla meikkasin :). Noora tsekkaa alta Sadun kommentti, kun eikös sulla ole aika herkät silmät ja iho? :/

   Poista
 2. Sleekit ovat niin ihania ja hyvää hintalaatusuhdetta ehdottomasti.Minulla vaan ei iho kestä kaikkia heidän säilöntäaineitaan vaan reagoi, epäjohdonmukaisesti, johonkin niistä. Esim. poskipunasta sain kurjan näppyihottuman aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta ei tosiaankaan ole paha ja sain näillä loihdittua tänään kivan silmämeikin :). Voi ei - oletko Sleekin luomivärejä testannut, että reagoi silmät tai iho niihin?

   Poista
  2. Olen testannut, en vaan tykännyt pigmentin määrästä. Tästä on tosin kaksi vuotta jo aikaa, pitänee antaa uusi mahdollisuus ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mustaa ei tarvitse paljoakaan laittaa, koska se on tosi pigmenttinen ja helposti tuli sutiin otettua luomiväriä ihan liikaa :) Kannattaa kyllä Henna hankkia tää paletti! :)

   Poista
  2. Joo ostankin, heti kun Pretty.fi:lle tulee näitä varastoon, oli meinaa loppu. ;_;

   Poista
  3. Ai oli vai?! :O Kaippa niitä pian sinne lisää tulee :).

   Poista
 4. Upea paljetti ja tykkään ostopostauksista. Anna palaa vaan lisääkin. <3

  VastaaPoista
 5. Oliks tällä paljon hintaa? Mä en edes viitti mennä selailemaan Prettyn sivuja, kun tekis mieli kaikkea kivaa!! :D Näyttää kyllä hyvältä paletilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 12,90€ maksaa :) Ei paha hinta-laatusuhde :). Prettyn sivut ovat kyllä aina sellainen paikka, että sielä ei voi vierailla, etteikö sortuisi jotain ostamaan :D

   Poista