perjantai 23. tammikuuta 2015

Uudet Nomination palat

Kerroinkin teille aikaisemmin, että viime perjantain shoppailureissulla hankin uusia Nomination paloja rannekoruani koristamaan. Sain Nomination rannekorun Kimmolta yhtenä syntymäpäivälahjana lokakuussa, mutta vielä en ollut ehtinyt hankkimaan koruun yhtäkään palaa.

Koruliikkeessä oli meneillään tarjous, jossa saisi kolme Nomination palasta hankittua vain kahden hinnalla, joten en voinut tätä tarjousta ohittaa. Minulla oli kaksi palaa tiedossa, jotka haluan ehdottomasti rannekoruun hankkia, mutta jo pelkästään näiden kahden palan yhteishinta ei oikein houkuttanut. Päädyinkin tällä kertaa hankkimaan suosikkipalani Nomination paloista ja kaksi halvempaa palaa.
Olin jo mielessäni miettinyt hieman rannekorun värimaailmaa ja tämän pohjalta valitsin palaset. Lempivärini on tumman violetti ja tykästyinkin ensisilmäyksellä lilaan zirkoniaan, jossa on kaunis hopeareunus. Pidän koruissa eniten hopeasta, joten aion rannekoruun kerätä jatkossakin hopeareunuksisia paloja ja voi olla, että näitä liloja zirkoneita eksyy enemmänkin Nomination rannekoruuni :).

Violetti tulee olemaan rannekorun väriläiskä, joten halusin sen kaveriksi kaikkeen sopivat mustan ja valkoisen. Palavalikoimasta löytyi kaunis valkoinen neliapila ja yksinkertainen musta rengas. Nämä kaksi palaa ovat niin mua kuin vain voi olla ja molemmat sopivat hyvin hieman rock-henkiseen, tummaan Nomination rannekoruun.

Nyt rannekoruani koristaa nämä kolme uutta ja kaunista palasta. Ainut ongelma nyt on, että tekisi mieli ostaa heti uusia paloja rannekoru täyteen, mutta nyt pitää kyllä malttaa mieleni ja antaa rannekorun valmistua pikkuhiljaa :).

Näiden Nomination palojen kuvaaminen meinasi alkuun olla hieman hankalaa niiden pienen koon vuoksi. Hetken aikaa kaivelin kameralaukkua ja löysin loitonnusrenkaat avuksi kuvaamiseen. Oli todella kiva pitkästä aikaa testailla kuvaamista loitonnusrenkaiden avulla ja näistä pikkuisista paloista sain suht hyvät lähikuvat otettua. Taas huomasi kuinka valokuvaamistakin pitää treenata säännöllisesti, koska hieman oli muistelemista kuinka kuvaaminen onnistuukaan loitonnusrenkailla :).
4 kommenttia on "Uudet Nomination palat"
 1. Voih, mä en olekaan pitkään aikaan muistanut käyttää Nomination-rannekkeitani. :/ Mulle on kertynyt rannekkeita jo kolme ja voi kuinka paljon niillä onkaan tunnearvoa! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sullahan on oikea kokoelma sitten jo! :) Itsekin aion hankkia vielä uusia Nomination rannekoruja, koska mielestäni Nomination rannekorut ovat vielä kauniimpia ranteessa, kun niitä on useampi :)

   Poista
 2. Ihania paloja. On sellainen Nomination, jossa on vain yksi ns.kivi. Nomination pysyy suosion aallon harjalla aina vaan mikä on kiva juttu. Ihanaa viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia :). Hyvää viikonloppua myös sinulle <3

   Poista