keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Grey couchMeillä on ollut hieman mietinnässä mitä huonekaluja laitamme yläkerran kahteen vierashuoneeseen, koska emme halua niistä molemmista tehdä kuitenkaan niin sanottuja makuuhuoneita. Vaikka huonekalut eivät ole olleet, tai ole vieläkään, ihan täysin selviä, niin värimaailma on kuitenkin jo päätetty, kun huoneen pintoja tehtiin. Halusimme molempiin huoneisiin harmaata valkoisen kaveriksi, joten huonekalutkin tulisivat noudattamaan tätä linjaa. Teimmekin hyvän kaupan siskoni kanssa, kun ostimme hänen vanhan sohvan, mikä on todella kauniin harmaan värinen. Toisesta vierashuoneesta löytyy jo iso parisänky, joten emme halunneet pienempään vierashuoneeseen enää sänkyä tunkea. Siskoni sohva oli kuin tehty koonsa puolesta pienempään vierashuoneeseen ja hätätapauksessa siinäkin voi yksi ihminen nukkua, jos on tarvis. Mitäs pidätte tästä sohvasta?

Sohva on jo monta vuotta vanha, mutta siskoni on todella siisti ihminen ja on pitänytkin sohvan ihan uudenveroisena. Olin hankkinut ennen muuttoa muutamia sohvatyynyjä ja yksi harmaa tyyny oli kuin tehty tämän sohvan kaveriksi. Tykkään siitä, että sohvatyynyt eivät ole täsmälleen samaa sävyä sohvan kanssa, vaan ne tulevat esille hieman tummemmalla tai vaaleammalla värillä. Olen myös hurahtanut sohvatyynyihin, joissa on tekstiä - pahasti... Kimmo onkin jo moneen kertaan ehtinyt muuton jälkeen manaamaan hankkimani sohvatyynyt, koska hänen mielestään sohvilla ei tarvitsisi olla yhtään ylimääräistä tyynyä. Omasta mielestäni taas sohvatyynyt tuovat sohvan "eloon" ja ne samalla lisäävät huoneen pehmeää ilmettä.

Tämä pienempi vierashuone toimii samalla minun bloggaushuoneenani. Olen saanut huoneeseen jo tuotua kaikki kamerat, jalustat, työpöydän, koneen ja tänään ostamani IKEA:n harmaan työtuolin. Tälläkin hetkellä kirjoitan tätä postausta omassa "työnurkassani". Aikaisemmin kaikki bloggaamiseen tarvittavat esineet ovat olleet pitkin poikin asuntoa, joten nyt onkin mukavaa, kun kaikki tarvittava löytyy samasta huoneesta. Työpöytä minun tarvitsee vain uusia, koska tämän hetkinen pöytä on tummanruskea, joten se ei sovi millään tähän huoneeseen. 

Olemme muuten saaneet purettua tavaraa todella hyvin ja olemme jo selvästi voiton puolella tässä hommassa! :) Vielä tälle illalle olisi tiedossa muutamien IKEA-huonekalujen kasailua ja viimeisten pahvilaatikoiden tyhjentämistä. Alakerta alkaa näyttämään jo oikeasti asuttavalta tilalta ja tänään olin niin tohkeissani tästä asiasta, että ostin lähikaupasta ruusuja koristamaan jo näkyvillä olevaa ruokapöytää :). 

Nyt on aika suunnata IKEA-laatikoiden luo, joten kivaa keskiviikkoiltaa muruset! :)
6 kommenttia on "Grey couch"
 1. On varmasti helpottava ja ihana tunne, kun on saanut muuton suoritettua ja tavarat alkavat löytää paikkansa! Ja voi vitsit, oikein oma bloggaushuone...kyllä nyt kelpaa :)) Ja sohvakin näyttää hyvältä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanan helpottunut tunne! :) Vielä tänään ollaan kyllä aherrettu hiki hatussa hommia, mutta onneksi huomenna voi ottaa jo hieman iisimmin :)

   Poista
 2. Oih, löytyisipä meillekin yhtä kutsuvan näköinen sohva. <3 Mulla on kauhea into laittaa kotia kuntoon, mutta jostain syystä tota poikaystävää on kauhean vaikea saada houkuteltua mun sisustusvillityksiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehet ovat yleensä vähän hankalia tapauksia, kun kuulevatkaan sanan sisustaminen :D Kimmo ilmoitti eilen IKEA:ssa, ettei mene sinne ainakasn kolmeen vuoteen - harmi, että mulla olisi vielä listalla paljon tavaroita, mitä sieltä pitäisi hakea :D miehet...

   Poista
 3. Olisi hienoa saada postausta miltä talo näyttää kun olette saaneet kaikki tavarat aloillenne yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joistakin kohdista taloa tulee kuvia tänne blogiinkin, mutta en vielä tiedä tulenko laittaa esimerkkksi kokonaisesta huoneesta kuvaa. Valokuvat yms ovat huoneissa niin henkilökohtaisia asioita, ettei ne kuulu tänne blogiin.

   Poista