keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Iltapala smoothie


Olen sellainen ihmistyyppi, joka usein kangistuu tiettyihin tapoihin ja niitä on hankala alkaa muuttamaan. Kun voitin blogiarvonnasta Nutribullet blenderin, niin smoothiet tulivat rysäyksellä elämääni. Alkuun smoothiet olivat kivoja välipaloja aina joskus ja alkuun niitä tuli hurauteltua blenderillä ihan testaamisen iloksi. Sitten huomasin kuinka hyviä ja terveellisiä välipaloja ne oikeasti ovat - smoothiet jäivätkin minulle pitkäksi aikaa jokapäiväisiksi välipaloiksi. Eilen rikoin tätä tapaani. Pyöräytin blenderilläni nimittäin mustikkaisen iltapala smoothien! Yleensä syön iltaisin aivan liian myöhään pari leipää, joten kevyempi vaihtoehto illaksi on ehdottomasti tervetullut.

Kävin eilen tyhjentämässä mökkimme pakastimen ja otin heti yhden mustikkapurkin sulamaan, jos sille keksisin käyttöä. Illalla noin klo 19 aikaan nälkä alkoi jo kurnimaan mahassa ja muistin nämä sulatetut mustikat. Heitin blenderiin jo täysin sulaneet mustikat ja luonnonjogurttia. Smoothieta tuli ison lasillisen verran, noin 3½dl. Menin tietokoneen ääreen selaamaan sähköpostit ja huomasin vartin kuluttua, että olin jo hörppinyt smoothien. Nälkä oli lähtenyt, mutta olo oli todella hyvä, eikä ollut sellaista liian tutuksi tullutta ähkyoloa. Voisin sanoa, että tämä smoothie oli täydellisin iltapala pitkään aikaan! :)

Olen nyt jämähtänyt vadelmasmoothieen, koska rakastan vadelmaa yli kaiken! Mustikka olikin kivaa vaihtelua ja huomenna olisi tiedossa välipalaksi marjamixsmoothie. Vielä en ole uskaltautunut kokeilemaan vihersmoothieita, koska melkein kaikissa ohjeissa on sellaisia aineksia, joita en voisi kuvitella litkiväni. Nirson elämä on joskus todella hankalaa. 

Tykkään juoda smoothiet aina pillillä ja olen moneen kertaan kironnut kaupan pillit, kun ne menevät helposti tukkoon paksummista smoothieista. Tähän ongelmaan löysin ratkaisun IKEA:sta! IKEA:ssa myydään todella paksuja pillejä, mitkä ovat juuri sopivia smoothien juomiseen. Pillit eivät olleet kalliita ja pakkauksissa oli aina useampaa väriä. Kannattaa siis suunnata IKEA:n pilliostoksille, jos sinullakin on ollut tämmöisiä ongelmia smoothieita juodessasi :).

Psst.. Ensimmäinen kuva sai minulle eilen illalla hymyn huulille, kun huomasin lasin varjon näyttävän aivan sydämeltä :). On aina ihanaa huomata kuinka pienet asiat tuovat sitä iloa ja hymyä elämään :).


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti